Kelebek29 Arkadaşlar 22 haziran da randevum var doktorum ozaman geldiğinde vajinal bakarım dedi tamam dedim muanede çok iyi herşey süper hiç bişey yok dedi sizlerde de o dönemde doktor vajinal muane istedimi.?? Ben kasmam kendimi çok kez de oldum kanamam vardı 12 haftada kilolu olduğum içinde gebeliğin ilk başlarında da sadece vajinal yolla görülmüştü ama herşey yolunda rahim yolum 5cm çok güzel bir erken doğum olayıda yok dedi aklım karıştı
zehracinar Kelebek29 29. Haftada neden vajinal muayene yapıyor onu anlamadım acaba Çatı muayenesi mi olucaksın
zehracinar Kelebek29 Benim bildiğim karından zor görülünce vajinadan bakılıyor,ama o haftalarda karından görmemesi imkansız çünkü kocaman bebek
Twinsmom66 Kelebek29 belki rahim boyuna filan bakacak çünkü rahim boyu en doğru öyle bakılıyor benim dr um da öyle yapiyor
Kubra_dmrr Ben 30 a girdim bugün 25 Haziran’da randevum var ama 9 mayısta gitmiştim en son kendi doktoruma bana hiç vajinal muayene yapmadı bi sonraki randevum için de yapacagını söylemedi haftam ilerlediği için yapar mı bilemedim ben de
Mis0801 Ben de şuan 29. Haftadayım , bir sonraki randevum da 22 Haziran ama hiç bahsetmedi doktorum vajinal muayeneden henüz