meryemerdemir hanımlar aynı gün bi devlette bi özelde ayrıntılı usg yaptırcam ama bi tedirgin oldum. ilk gebeliğimde ölü doğum yaptım bu sebepten tedirginliklerim var sorun olur mu acaba devlette max 10 dk falan sürüyormuş
zeynepbalci meryemerdemir bende üç dört gün arayla bi devlette bi özelde yaptırdım zararını bilemem yani sonuçta ultrason da çok iyi bişey değil ama. Devlete hiç gitme direk özele git olmaz mı bi öneri mesela
mervetari4 meryemerdemir Sorun olmaz canm ben ultrasonda çalışıyorum, bazen pozisyondan dolayı göremediğimiz olduğunda ertesi gün ya da 1 2 saat sonra tekrar gel dediğimiz oluyordu
tazeanneew meryemerdemir ultrasonun zararı yok ama böyle bişeye gerekte yok devlettede yaptırıp gayet 20-25 dk sürdüğünü söyleyen arkadaşlar var özelde zaten 30 dk sürüyor minimum ve uzun süreler bunlar ne kadar zararsızda desek gün içinde 1 saat ultrasona maruz kalıcak bence birini seçin
Sbldyr mervetari4 aynı durum bendede var 2 kere gittim fakat şuan korkuyorum benebge zarar vermiş miyim acaba diye
Duygu2829995 mervetari4 merhaba ben şehir hastanesinde detaylı ultrason çektirdim. 17-18 dk baktı doktor. Sonra asistanına sen de bakabilirsin dedi böbreği göster falan dedi. En son bana kalkabilirsin dedi. Bir daha çağıracağız seni bir şeyi göremiyorum pozisyondan ona bakacağın dedi ve çağırdıkları tarih 1 hafta sonra. Anormal bir şey var mı dedim şimdilik öyle bir durum yok dedi. Çok tedirginim
zeynepbalci meryemerdemir anladım canım zamanın varsa ikisinin arasını uzatabilirsin iki hafta sonra git birisine
Sermec27 meryemerdemir canım ben de senin gibi ilk oğlumu kaybettim ama ben bir kere yaptırdım detaylı ultrasonu cok şükür iyi cıktı sonuclar neden 2 kere yaptırıyorsun ki
tazeanneew meryemerdemir yani zaten iki görüşte sıkıntılı biri var der biri yok der hepten kafan karışır bence bide gerçekten uzun süreler ve aynı gün normal ultrason muayenesi 5 dk sürüyo sürmüyor burda 1 saatten bahsediyoruz çocuk bile rahatsız olur canım bence özelde önerilen bi yere git olsun bitsin yinede tercih senin
mervetari4 rukiyyee en ideali 18 ile 22 haftalar arası canm , 23 -24 . Haftalarda da bakılıyor ama bebek biraz büyüdüğü icin ölçümler de fazla çıkabiliyor, biz genelde randevuları en geç 23. Haftalara gore ayarlıyorduk pek fazla 24 e bırakmiyorduk
tazeanneew meryemerdemir evet ben normale giderken bile doktorun ilk konuşmadan kontrol ettiği o 1 dakila falan meraktan ölüyorum bide detaylı hiç gerek yok inşallah sağlıklıdırda bebeğin 💕
rukiyyee mervetari4 anladım teşekkür ederim ben özele gittim detaylıda çok şükür bi sıkıntı yok ama cinsiyeti hakkında net bişey söylemedi kıza benzetti cisiyeti için bide develete mi gitsem diye düşünüyorum haftaya cuma randevu aldım ozman 23+ 6 olurum dr bakar mı bilmiyorum bakmazsa da gelirim artık napalım
mervetari4 rukiyyee cinsiyet icin ayrintiliya gerek yokki canım büyük ihtimal kadn doğumda haftandan dolayı göndermeyebilir bile ultrasona, kendisi söyler
Gizmolata meryemerdemir ultrason radyasyon yaymıyor bi zararı olmaz merak etmeyin hem iki fikir almış olursunuz.
meryemerdemir Gizmolata evet ama bastırma falan olur diye tedirgin oldum biri sabah diğeri 4 de bide o süre zarfında çok yorulcaktım gitmedim dua edin de güzel geçsin 🌸