Meriiii9 Melikesvm Ben owli aldım doktorum da bu tarzda onerdi cırt cırtlı olanlardan sadece beli saranlardan al dedi medikallerde satılan korselerden diğerleri dogum sonrasına uygun degıl daha cok zayıflamak için onlar
Buketkucuk Melikesvm ben emba korse alacağım memnun kalan çok, arkadaşım kullandı sezeryan oldu çok memnun
Melikesvm Meriiii9 ya benım zaten hamıle olmadan önce az bı gobegım vardıda baya bı gtmesını ıstıyotum dogumdan sonra o fazla zayıflamak ıcın olan korsenın ısmı nedır
Meriiii9 Melikesvm Yamuna tarzındaki korseler zayıflamak için daha uygun sanırım ben doktora sadece dogum sonrası için sordum oda owli yi önerdi bana
Minikasya Melikesvm Sezeryansa owli. Yamuna asla takamazsınız balenli ve lohusa korsesi değil. O sonra kilo verince takılır. Amaç burda göbeği tutmak sarkmasın diye. Cırtlı olacak o yüzden sıkmayacak @Zehraaa98
Aysununannesi Doğumdan ne kadar süre sonra takılmasını öneriyorsunuz korseyi bayanlar ???( Normal doğum)
Tuba04 Aysununannesi canım doktorum bana 15 günden fazla takma asıl o zaman göbek kalır kaslar iyice çalışmaz dedi onların da çalışmaya ihtiyacı var bıngıl bıngıl göbek istersen daha uzun tak dedi