Nul_13 Boş gebelik geçirenler genelde neler yaşadı acaba son adet tarihi 10 Ocak belirtim mide bulantısı yok .ilk hfata aşırı masim ağrısı sırt ağrısı vardı bende şuan aciktigimda aşırı kasık ağrım oluyor yada ayakta durdugum zaman göğsümde hassasiyet azaldı diyebilirim 6+5 kese boş denildi dun 7+2 boş dedi doktr 10 gun sonra gel dedi ztn 2 dk bile baktı bana birşeyler var gibi dedi sadce
mlkkk Nul_13 kese görüldükten 1hafta 10gün sonra kalp atışı duyulmalı canım hamilelik belirtileri ilk başta olmak zorunda değil kiminde hiç olmaz ona takılma ama kalp atışı iki haftaya kadar duyulmazsa muhtemelen boş gebelik
Cansu60 Nul_13 canım bende aynıyım bende 6 da gıtım kese var dedı bebek yok dedı bugun gıtım 7 haftlık yıne aynısını dedı ama bırde dedu bır aylık gozukuyor dedı bır aylık banada ıkı hafta sonra gel dedı eger gozukmesı bos gebelık dedı ınsallah öyle degıldır ıkımızınde bende cok üzülüyorum ama elımızden bırsey gelmez sıkma canımı ınsallah duyarız kalp atısını 🙏🙏
Fidoss Nul_13 bendede 7+5 de göründü ama ultrason 7+5 ölçtü ben 2 hafta geriden geç döllenmeden dokayı geliyordu yani son adet tarihime göre 9 haftda bebeği görebildm ama alttan muane ile duyma ihtimali vardı kalp atışını
Bebegim0101 Nul_13 ben bos gebelik yasadim,ama kanamam oldu benim 8.haftaya kadar kese buyudu ama bebek gelismedi malesed
Selcanoran Nul_13 bende 7 haftalikken gittim kese vardi ici bostu yarin tekrar gidicem insallah kalp atisini duyarim 8 haftalik oluyorum yarin dua edin
Umutduru Nul_13 canim ben de 9 ay önce boş gebelik geçirdim ben 10.haftama kadad bekledim bir ümit belki olur diye sonra kanamam başladi düşük yaptim ve kürtaj oldum.Ben de butün belirtileri yaşadim.Plesanta bile oluşmuştu ben de yerleşme kanamasi aşerma hepsi olmuştu.Ama Rabbim"in imtihani🙏🏻
Hosgeldinbebek Nul_13 tam 1 sene önce bunları yaşadım, son adetim 24 ocak tı, mart oldu hala bebel yoktu. O süreç beklemek berbat, boş gebelikte hiç bir belirti yok ayırt edici, ancak üzülme dünyanın sonu da değil :( Allah sabrını veriyor bi şekilde
Ayshem Nul_13 benimde sat 9 Ocak 5+6 da gittim kese ve yolk var dedi bugün kahverengi akıntı olduğu için doktorum gel bi bakalım kalbinide duyalım dedi gittim 7+4 sata göre boş gebelik hemen alalım dedi ben kabul etmeyip başka doktora gittim onlar keseyi 6+4 gördü bi hafta daha beklenmeli dedi hatta radyolojiyede gönderdi boş gebelik olabilir ama olmayadabilir kendinizi hazırlayın dediler haftaya kadar bekleyeceğim bakalım inşallah görünür bebeğim ve kalp atışları 🙏🏻🙏🏻