zeynepylmz Kızlar erken drğil mi ya sırt ağrısı beni mahvetti ve gittikçe ağırlaştığımı hissediyorum ara ara kasılma da yaşamaya başladık resmen hareketlerim kusıtlandı sizde de durum böyle mi 🙄
Hilalavci zeynepylmz bende 30+4 teyim sırt ağrısı ayak yanması gece bacak ağrıları mahvoluyorum resmen🤷♀️
paradiseeeeee zeynepylmz bende 29 haftadatım yatarken kalkarken zorlanıyorum kalkmak işkence çok zor bende çok agırlaştım iyice ee normal az kaldı artık hepimizin
aannepandaa zeynepylmz eğilemiosun kalkamıosun. Nefes yok uyku yok.. gece eşimi uyandırmamak için kalkıp odaya gidiyorum oda bana kızıyo neden yanımdan kalkıyorsun diye. 33+5olduk. Az kaldı sabır diyorum.
zeynepylmz Hilalavci ev işi bile yapamıyorum doğru dürüst şikayet gibi algılanmasın çok şükür bu günlere ama normal mi diye merak ettim ☺️
MeliSeliMelih zeynepylmz magnorm die suda eritilen bi kapsül içiyorum ben doktorum yazdı hiç ağrı yaşamıyorum çok şükür sizde doktorunuza söyleyip alabilirsiniz o ilacı magnezyum zaten bende 30 haftadayım 1 aydır kullanıyorum doğuma kadar içiceksin dedi doktorum
yesilkahve Ben 24.haftama girdim bugün benim sırt ağrılarım şimdiden başladı, 30 haftalık olunca hiç düşünemiyorum o ağrıyı
busraakeskin zeynepylmz magnezyum kullanmak yerine günde bir muz iki tane maden suyu içmenizi öneririm. 33+4 üm hala oturduğum yerden tek seferde kalkabiliyorum