Cevirmenannee Kızlarr yaa bebeğimin hareketleri artık dışarıdan görünür hale geldi ne zaman videoya çekmeye kalksam anlayıp duruyo resmen 🤦🏻♀️😂
Kubra3525 Cevirmenannee bu bebişler neden böyle😂😂 bende eşime gel hareket ediyor dedigimde duruyor resmen
Kaderimm Cevirmenannee 🥰🥰🥰 tatlım eğer filasla cekiyorsan ışığa karşı duyarlılıkları var artık aklında bulunsun . Maşallah benimki daha dışardan belli olmasada hiç durmuyor pata kute davul çalıyor sanki karnimdan😂😂
Esosun Cevirmenannee flaşlı flaşsız farketmiyor telefonu elime aldığımda kamerayı açarsam adam hissediyor içerden yaa😁😁😁 yuh diyorum😁😁😁
Esosun Cevirmenannee kuzuumm senin postun totem oldu bana çektim videosunu kısa bi süre😂 valla tesadüfen darısı sana diyim artık😁
Pnrmcht53 Cevirmenannee bende de aynı oluyordu tam videoya çekicem duruyordu 😂😂 Şuan yanımda uyuyor kızım ❤️
NAZ2333 Cevirmenannee vallahi bendee ayy gıcık olmuyo degilim goruyo mu anliyo mu anlamadm ki şu an kipir kipir masallah kizim geliyi elini koyuyo duruyo😂😂
NAZ2333 Cevirmenannee ha haaa bizimkide baba elini koyunca duruyo ama ben ve ablasi koyduk mu coşuyo babasi da bozuluyo😂😂