Cicek10 Arkadaşlar merhaba bugün ikili testin sonucunu aldık ultrasonda bir şey çıkmamıştı kanda da çıkmamış şükür şimdi 3lü 4lü bunları yaptırmama gerek olur mu sonradan sorun çıkma ihtimali var mıdır acaba
Rabiamlkc Cicek10 bende ikili yaptırdım sorun çıkmadı doktor 3lü ve 4lü ye gerek yok dedi çünkü daha ayrıntılı ultrason falan yapılcak ben yaptırmamayı düşünüyorum
Nurtrky Cicek10 ikilide sorun çıkmadı ama doktorum 4 lü testi istedi ikili testle beraber entegre bir test olacak dedi 16. Hafta yaptrcm bakalm ama ikilide sorun çıkmayp 4 lü çıkan dün ve bugün 5 6 post gördüm meraklandm yani
Buketkucuk Cicek10 doktorunuza danışsanız daha iyi benimde ikili testim temiz çıkmıştı ama doktor kesinleşen isteyip 3lü test yaptırdı zaten sadece kan veriliyor uğraştırıcı birşey de değil o da temiz çıktı şükür ki
Cicek10 Monarosaa ben Üni hastanesinde yaptırmıştım kontrole giderken oradan aldık canım hastanenin sonuç yerinde görülmüyordu belki devlette yapılmış olan orda görülebilir
Cicek10 Buketkucuk doktorum zamanı gelince söyler zaten de merak ettim açıkçası o yüzden fikir almak istedim 😊