belisslinaa Arkadaşlar gebelikte fazla ayakta kalmak ödem yapar mı ödem yapan şeyler nelerdir ayakta kalmanın bir zararı var Mıdır lütfen cevaplar mısınııız
Serendipity belisslinaa fazla ayakta kalmak da sabit oturmak da odem yapar mumkunse ayaklarinizi yuksek bir yere kaldirarak dinlenin dinlendiginizde. Tuzlu ve paketli gidalari da cok tuketmeyin tuz da cok odem yapiyor. Bir de bol su icin 😊
Fatmas Bana oturmak ödem yapıyor tam tersi. Kalçamdan yuruyemedigim için malesef oturmak zorunda kalıyorum. Iyice şiştim
Fatmas belisslinaa altıncı ayımdayım. Aylardır çok su içen ve dengeli hareket eden biriydim. Ama bi an oluştu. Bazen nasip.. geçmesi için yapmadığım şey kalmadı. Ama malesef geçmiyor.
Fatmas belisslinaa hayatim boyunca ilk defa kilo alıyorum. Zaten birazda kalça ağrılarımı buna veriyorum. Aldığım kiloda daha 1 2 kilo bir şey. Normalde evet zayıf biriyim.
belisslinaa Fatmas bende aşırı zayıfım kilo alamıyordum hamilelik öncesi kalça ağrısı bende de çok var uyutmuyor bazen 😔
Fatmas belisslinaa aynen malesef. Uyutmadigi gibi bide yatırmıyor. Oturdugum yerde uyumaya çalışmaktan psikolojim altüst oldu. Su bir şey yokmuş gibi dans ede ede hamilelik geçirenlere ne kadar imreniyorum anlatamam.