Nesli123 Sık sık kasılmalarım oluyor, nefes kesecek kadar ama sadece kasıklarda. Belde ağrı yok henüz. Acaba yalancı sancı mı? Bel ağrısı bekliyorum hala yok. Bu arada ara ara koyu renk kanama da devam ediyor. Hastaneye gitsem mi bilemedim
Nesli123 Busbus58 aynen düzenli sancı bekliyorum ben de, inşallah sizinki de sağlıcakla çabucak gelir 🙏🙏🙄
Nesli123 biranneikikedi doktorum düzenli sancın olunca hastaneye geç demişti. Hastaneye geliyor haber verince hemen 👍ama ben emin olamadım düzenli sancı mı yalancı sancı mı diye 🙄 süre tutacam bakalım sıklığını ona göre gideyim dedim
Nesli123 Busbus58 daha yeni süre tutmaya başladım. Yakın zamanlı olırsa gidecem hemen her şeyi koyduk hazırlandık. Allah yardımcımız olsun🙏🙏🙏
Nesli123 pptya01 süre tutmaya başladım bakalım. İlk gebelik olunca bişey bildiğim de yok bakalım sık aralıklı olursa gidecem hemen🙄🙏
Nesli123 Mengihilal nişan gibi ama hala sanki koyu renk sümüksü, ama yine de şakaya gelmez hazırlandık bakalım Bi görünmekte fayda var 🙏🙏
Esmanindunyasi Nesli123 kasilmalari 5 dk yada 3 dk da bir olmayinca gitme bence evinde cek kasilmalarini suyun gelirsede hastahaneye git
Nesli123 Esmanindunyasi aynen geldim de nolur nolmaz diye eve gönderecekler tekrar sancı çekmeme rağmen nst de öyle belirgin bişey çıkmadı dedi ebe. 🙄
Nesli123 biranneikikedi 7 8 dakikada bir vuruyordu sancı kasıklarıma, ama geldim nst de düzenli sancı çıkmadı açıklık da 1cmmiş🙄
Esmanindunyasi Nesli123 ayaklarinizin altina sicak su koyun bi bakin sicak suda sancilari gecirmiyorsa ve yattiginizda da sancilar devam ediyorsa dogum sancilari baslamistir eğer sicak su agrilari kesiyorsa sancilar sadece ayaktayken yururken veya otururken varsa ama yatarken yoksa dogum sancisi olmayabilir bazen enfeksiyondan veya üşütmekten kaynakli yalanci sancilarda olbiliyor gerci nişaniniz gelmis sancilar dogum sancisidir ama yinede dikkat edin suquat yapin bol bol merdiven inip cikin sanci gelince çömelin
Nesli123 Esmanindunyasi evet çömelmek çok iyi geliyor hafifletiyor👍bakalım daha kaç gün böyle devam edecek🙄🙏
karabc Nesli123 bende erken doğum riski var doktorum kanama başladığında suyun geldiğinde yada sancı başladığında hemen gel dedi
Nesli123 karabc evet bunlar tehlikeli durumlar gerçekten şakaya gelmez dikkat etmek lazım Allah korusun 🙏🙏