zynep24 Kızlar sabahtan baş agrısıyla uyandım ne uykuya dalabiliyorum ne geçtiği var nasıl geçecek bu ağrı 😭
momsboys zynep24 2 tane parol içebilirsin dedi doktorum yada koşarak parol serum taktırabilirsin. basını sıkı sarabilirsin migren taşı kullanabilirsin calla cok zor kuzum allah yardımcın olsun ara ara benimde tutuyor
Ilknur23 O zynep24 benim migrenim var en son çare inanmayarak aktarın dediğini denedim, 8 9 kuru papatya suda kaynatıp içine 3,4 damla okaliptus yağı koyup o suyu soludum 5 dakika falan bıçak gibi kesti benimkini tavsiye ederim
Emirinannesi34 zynep24 doktora gidin gece oldukça ağrıda artacak ben çektim ömrümden ömür gitti o 3 günde
Ayse10 zynep24 parol içilebiliyor, benim de bazen çok şiddetli ağrım olmuştu vicks diye bir krem var biliyorsanız onu alın bölgeme sürüp masaj yapmıştım çok iyi gelmişti, doktora da sordum kullanabilir miyim diye bi sakıncası yok demişti…
Elifgokce Bende migren hastasıyım çok agır ataklar yaşıyorum 15 gün de bir kusma halsizlik çok fena acilde serum taktırıyorum dayanamadığımda bazı migren hastaları hamilelikte tutmuyormuş ne kadar şanslılar herkese acil şifalar 🍀