mlkkk Newwmomm sepet beşikler oval şu minnoş görüntülü olanlarsa onlar çok hoşuma gidiyor ama en fazla 6ay kullanılıyor. Anne yanı olabilen karyola beşiklerle yine anne yanı olabilen park beşik arasında kaldım muhtemelen park beşik alacağım 😊
Aselminaaa Newwmomm sepet besik aldim ilk 4 ay kulandim sonra normal bebek yatagina gectim gereksiz gerek yok almaya anne yani yada normal bir bebek yatagi al hatta anne yanina bile gerek yok bence
Serdem39 Newwmomm anne yanı park beşik aldım yoyko marka tavsiye ederim kaliteli sağlam bi ürün kurulumu hem kolay hemde kullanılmadığı zamnda rahatlıkla katlayıp kaldırılıyor.
Aycanmbenim Newwmomm bende park yatak aldım hem 5 yaşına kadar kullanabiliyor hemde sonra pıt küçücük bir çantaya sığıyor. Evet diğerleri güzel duruyor ama hem fonksiyonel değil malesef. Yoyko aldım 8in1 ben dün geldi hatta baya kaliteli gözüküyor
Baby-yase Elele park yatak aldım daha kullanmak nasip olmadı:) 2 komşumda gördüm ikiside cok memnunum.. anne yanı da var normal park yatakta var, ben normal olanını aldım
MinnakLiva Newwmomm park beşik kullanıyorum 7 aydır çok memnunum kızım artık tutunup kalkmaya başladığı için aşağı indireceğim
Kimkibu Newwmomm park beşik aldım sepet kardesim aldı 4 aya kadar kullandı sonrası olmuyor hem kücük geliyor hem hareketlenmeye başlayınca sıkıntı oldu o yüzden ben direk park beşik aldım
Haticearen Newwmomm sepet beşik aldım canım ama geniş içi baya bence yatağımın yanında yer olmadıği için hiç anne yani düşünmedim park beşik de pek sevmedigim.icin tüllü falan şirin bisey
Emirinannesi34 Newwmomm yatak odam çok küçük olduğu için mecburen sepet beşik aldım ama 6 ay değil kullanabilirim kadar kullanmak istiyorum
Dry34 Daha almadık ama nasip olursa almak istediğim beşik hani sonra böyle kenarındaki komidini çıkan yatak olandan istiyorm daha kullanışlı geliyor bana.