gulsen26 Merhaba sevgiler anneler büyün doktora gittim tahlil yaptım triot bezlerin yüksek çıktı dedi bana 3 hamileliğin ilk defa başıma geliyor bu doktor bebeğe zarar verir dedi başına gelen varmı acaba 8+5 haftalığız
Ebrumihrimah gulsen26 benim de yüksekti hemen ilaça başlattı 6 aylık oldum hala kullanıyorum bı inip bı çıkıyor değerlerim ilk 3 ay etkilemiyor Muş ama yinede ilaç vermesi lazım di Kağan Kocatepe nin videosunu dinle canım daha detaylı bilgi veriyor
gulsen26 Emeltt yok ilaç vermedi tekrar yapalım tahlili dedi sonra dahiliye ye gonderirim dedi doktor 53.5 çıktı sonuç
Mervesavas gulsen26 nasi 54.5 ya ust sinir 4,9 degilmi benim 4,5 cikti diye bana apar topar tiorid ilaci baslattilar😓
MerveSglk95 gulsen26 benım 100 küsürlerde korkma Allahın izniyle hiç bisey olmaz ilaçları zamanında iç
gulsen26 Mervesavas vermedi tekrar tahlil yapalım gene yüksek çıkarsa dahiliyeye gönderirim seni dedi
Emeltt gulsen26 bebege ılacın bır zararı olmaz asıl ıcmezsenz skntı olur .. troıd omur boyu gecmeyen bır hastalk banada ıkı hafta kullanın tahlıl yaptrın dedı yarın yaptırıcam bakalm dustuyse ılacın dozunu dusurucek sanırım 100luk basladım dırek yuksek oldugu ıcın 😔