burcumelis Ciye hamileyim sona yaklaştıkça çok heycanlanıyorum ilki normaldi 39+2 de şişiyorum diye doktor suniyle başlattı 2 cm açıklıkla şimdi kendimi gelcek nasıl olcak acaba bu doktorumda 40 a kadar beklediğini hiç bi gelme olmazsa suniyle başlatcağını söyledi 2 yasında kızım var cok ağırlaştım uyumak yatmak istiyorum bazende gezmek🤣 çok hareketli bu bebeğim ilki bu kadar değildi korkuyorum fena bişey gelcek diye🤣 bir de bebeğin tipi resmen süpriz olcak fi tarihinde gibi en son detaylı 21 de aldım resmini başkada yok doktor sürekli pozisyondanmış vermedi ama inanmıyorum ilkinde doğumdan 1 gün öncesine kadar aldım bunda hiç uğraşmıyo ki doktor sadece kilosuna bakıyo suyuna o kadar özel diye para veriyorum bide ama allaha havale ettim şurda ne kaldı zaten sağlıkla doğsunda sizin nasıl gidiyor
glcn_1289 burcumelis benimde son 8 devlete aynı şekilde bebeğin kilosu ve suyuna bakıyor başka bişeyine bakmıyor yani sadece özel değil 😇
zeyzey87 burcumelis şimdi kaçıncı haftadasınız? bebiş kız mı erkek mi?hani derler ya 2.daha çabuk olur diye ama erkekte geç gelirmiş falan o yüzden sordum☺️
zeyzey87 burcumelis oo süper tehlikeli haftaları geçmişsiniz Allahın izniyle artık gelsede küveze girmez inşallah,valla bende gününü geçsin istemiyorum çünkü onu bide çıkartması var🤢😂