1234momsss Kızlar aranızda balık yağı kullanan varmı balık yağına başlayana kadar hiç kilo almamistim şuan çok hızlı kilo alıyorum acaba biraksammi bebegede faydası oluyor diyolar kararsız kaldım
BaloglumM 1234momsss ben 16. Haftamdan beri kullanıyorum 32 haftalık oldum önemli olan bebeğe faydası bende sadece şişkinlik oldu
kubranur58 1234momsss bende içiyorm içmeye başladıktan snra kilo almaya başladm ama dr um faydalı dedi bebiş için içiyorm
AyeglGzkaraKarabulut 1234momsss banada verddi doktor bende kullanıyorum 23 haftalığım kilo kaybım olmuştu zaten iki ay kullan dedi dr bilmiyorum karnım birden şişti benim ama onlamı alakalı aceba
Brcesresl 1234momsss bende imom kullanıyorum memnunum iştahım hep açıl diye çok farketmedim ama doktorm çok kilo alırsan bigün dur gün al dedi başık haftada 2 yersen hiç gerek yokmuş
1234momsss BaloglumM evet canım bebeğe faydası olduğu için birakamiyorum ama çok hızlı kilo alıyorum 😞
Tubafatih 1234momsss bende kullanıyorum ama aldırdı bana da bariz bir şekilde malesef bünye meselesi almayan ilaçlama almıyor zaten
AyeglGzkaraKarabulut 1234momsss bebeğe zaten balık yağına başlamadan önce bir hafta önden gidiyogelişimi demişti aöa balık yağı kiloyu etkilermi bilmem ben zaten kiloluhamile kalmıştım beş kğ verdim şimdi 23+2 yim bu hafta karnım çıkınca kilomu öerak ediyorum 🤷♀️
1234momsss AyeglGzkaraKarabulut zaten eczacida demişti kilo yapar ama öyle aşırı bı kilo yapmaz dedi artık bunyedenmi ne bilmiyorum canım