Lilis Taze-Anne28 yalan ilgi alakasız doğruluk davranmalarını özledim yani beni bebeğim için seviyorlar kendim için sevmedikleri günü özledim desem yeri :)
UralAybars0921 Minik_kalplim_ ben de çok istiyorum yemek ama doktorum bir süre daha uzak kal toksoplazma için dedi
Kusumgeliyor İştahla yemek yiyebilmeyi, herşeyin bana kokmadığı günleri, ağrısız bulantısı bir hayatı….
MercimekVeaAnnesi Taze-Anne28 ben en cok rahat yemek yemegi saat kac olursa olsun kiloyu dusunmeden doyana kadar yemegi ozldm
Gamzeakd Taze-Anne28 kolaaaaa 😍😍😍 bide yüzüstü yatmayı 🥰🥰 balkonda sigara kahvee 🥰 oo ben bayağı özlemişim 😅😂
Elifbc Pelinmutlu ben gazlı içeceklerden arada bir kaç yudum içiyorum kendimi o kadar kasmıyorum. Ama yüz üstü uyumak ve kokoreçe karşı özlem doluyum 😅
Ruj000 Gayenur eşim duş alip yanima geliyor sampuan kokuyosun diye kovaliyorum 🙄 güzel kokuyada tahammülüm yok hicbirsey kokmasin
Gmz85 9 aydır vücudum tutulmuş gibi hissediyorum doğumum olsun agrılarım bitsin parmak uçlarıma kadar gerneşecegim, daha sonra kütületmedigim yerim kalmayacak,🤦♀️
elifkurt96 Taze-Anne28 Taze-Anne28 Hiç öyle sorun edeceğim birşey olmadı şikayet edeceğim Hamdolsun sadece Kola içmeyi çok özledim diyebilirim 😂🤗🤰❤️
Pelinmutlu Elifbc kocam bey bacaklarımı kendime çekip otursam dahi “napıyosun ya kızımı sıkıştırıyorsun” gibi çıkışları olduğu için ben cesaret edemiyorum açıkçası. Kola içsem napar bana acaba
Elifbc Pelinmutlu hmm bizim babamız sağlık çalışanı hastanede bir çok doktor arkadaşı olduğu için böyle şeylere takılmıyor 😊