archmom Taze-Anne28 ilaçsız vitaminsiz gün geçirmeyi bir de gece acaba sırtüstü mü yatıyorum diye panik halinde kalkmamayı çok özledim 😑
Tugcedogru Taze-Anne28 en çok kana kana kola içmeyi 🤣🤣 arada yarım bardak kaçırıyorum ama yetmiyor 🤣🤣
Fatos007 Taze-Anne28 Yüzüstü yatabilmeyi. Kumru yemeyi temizliğimi rahatça yapabilmeyi derin derin nefes almayı😀. Sağlıcakla gelsinler bunlar küçük dertler tabi🙏
Snmaksy İştahımı özledim en çok ☺️İlaç vitamin içmeden yaşamayı daha dinç olduğum neşeli günlerimi ..😒 kimisi için hamilelik gerçekten kabus oluyo ..inşallah geçecek sabırla …🤲🏻
birtriptanesi Taze-Anne28 Ben iştahımı çok özledim. Korkmadan etrafı koklamayı çok özledim şu an her şeyden midem bulandığı için etrafı koklayamıyorum rahat rahat içime çekip nefes alamıyorum.
ylzsa birtriptanesi aynı sekilde buzdolabını acıyorum böyle bişe yok midem alt üst eşime soruyorum normal kokuyo diyo bana böyle kokması herseyin asırı bunaltıyo beni
Nurr_1 birtriptanesi bende öyle 😩 Hersey mi kokar arkadaş yemek yemeyi özledim pişirmeyi bile özledim yani 😅 iki haftadır Herseye korkuyla yaklaşıyorum buda kokuyor mu acaba midem bulanır mi 🤦♀️
Cemrenin_annesi80 Taze-Anne28 ben yeni dogum yapdım mesela mide yanması olmadıgı için çok mutluyum ama uykusuzluk çıkdı gece uykusundan bişey anlamaz oldum çocuk oluncada
Taze-Anne28 Cemrenin_annesi80 ay ben ona razıyım günde 3 saat uyusam yeter bana yeter ki şu ağrılar bitsin 😢