minikprensesimm mrhbslm ay kuzum benim kabin boy valiz ve baby bag anne bebek çantası var ama yetmiyor gibi diyorum abartıyor muyum bunlar hep lazım olur mu ki diye düşünüyorum. 😁🙈
EMerve minikprensesimm Ben de son anda yerleştirdim neredeyse aynı durumdan 🤭 Çok teşekkür ederim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar olsun İnşallah güzelce mutlulukla kavuşalım 🤲🏻❤️🥰
Khrmnuray 36+5 sancılarım var 2 gündür nts gidiyorum insallah erken gelmezse 38+5te sezeryan olacam. Her hazırlığım tamam ikinci bebiş olduğu için abisi bizden daha heyecanlı Rabbım hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Ortmenanne16 mrhbslm 38+2 olduk. Günde en az 1 saat yürüyüş yapıyorum yavaş yavaş squat ve hurma yiyorum. Sancılarım var ama en son düzensizdi bu hafta çatı muayenesi olacak sanırım her şey belli olacak artık 🥳🥳🥳
Kbras mrhbslm 37 +4 haftalıgım hiç bir dogum belirtisi ağrı sızı yok. Her işimi kwndim yapıyorum Herseyımız hazır. 11 martta sezeyan olucam
Baharbek 38+1 iz bizde son 13 gün ama bakalım ne zaman gelmek isteyecek 🙈 dün temizlik yapıp herşeyi hallettik😊 geçen hafta çatı muayenesinde yumuşama olmuş dedi yarın tekrar muayene edecek açılma başladıysa yatışını yaparız demişti hayırlısı olsun artık