mmhanBakrGlbahar İlk aylar mutfağa giremiyodum herşey kötü kokuyordu. Sut, su, ceviz, sıvı sabun, çekirdek.. Bunlardan nefret etmiştim. Şuan devam eden ceviz 😡
Minikmucizemmm Tubaraf sigara 😬 9 yıl kullanmış birisi olarak ilk tiksindiğim şey sigara oldu hala da kokusunu Bile duymak istemiyorum 💪
Gozdealpu İlk 3-4 ay Türk kahvesinden. Kokusuna dayanamıyordum. Sonra yavaş yavaş içmeye başladım. Yine de eskisi gibi tiryaki değilim
GzdeSevinSeyhan Balık, et , tavuk. Et ve tavuk kendiliğinden geçti. Balık devam o yüzden 1 ay önce balık yağı hapına başladım😩 33+2 yim. Başlarda yumurta ve cevizi çok yediğim için bir ara yumurta agzımda büyüyordu bırakmıştım ama bebişe kilo lazım old için tekrar her gün yemeye bsladım. Sıkıntı yok suanlık şükür🙏🏼 Ceviz hala ağzımda büyüyor yağlı yağlı😩😩😩
ArifeAhmet Tubaraf kustuğum herşeyden tiksindim miğde bulantısı geçtikten sonra tiksinmelerimde geçti şükür😊
Bajsjahshahja Tuzlu çubuk karnabahar et sigara kokusu evde yanan soba kokusu bunlar geldı aklıma :( şimdi bıle tıskındım
Merve1996 Tubaraf Tubaraf suan 33 haftaligim ilk ayimda en sevdigim karnibahardan oyle boyle degil fena tiksindim onsan sonrada yiyemedim.Birde hala ceviz yiyemiyorum maffediyor gorünce bile
Sema99 Tubaraf bu üçüncü gebeliğim bunda da hiçbir şey den tiksinmedim ilk gebeliğim de kızımda betibör büskividen tiksindim halen yemem oğlum da menemen den tiksindim halen de yemem hiç üçüncü bebeğimde olmadı tiskinme
Domatesimm Tubaraf “normol doğom soncosono doyonomozson sozoryon ol” diyen gereksiz akrabalardan tiksindim artık😂 yemek konusunda maşallahım var🙊 keşke şöyle tatlıdan falan tiksinseydim de kilomu daha iyi kontrol edebilseydim 🤦🏻♀️