AsenaEmre Sevoo34 9. Haftada duydum ki geç döllenme vs olduğunu hesaba katarak nasıl direk kürtaj diyorlar bunlar diplomalı cahiller yaaa . 9. Haftaya kadar bekleyebilirsin bence
shryldrm Sevoo34 haftası küçük genel olarak 7-8. haftalarda duyuluyor döllenme durumuna bağlı yani yumurta geç döllendiyse haftası daha büyükken duyuluyor ben ikisini de 7 haftalık hatta 8. haftanın içindeyken duymuştum
shryldrm Sevoo34 2. Doktorun dediği zaten mantıklı olan çünkü haftası gerçekten Küçük ben 8. haftanın içindeyken gidince bile kalp atışı oluştuysa dinleyelim dedi doktor iki gebeliğimde de
Beyza29_ Sevoo34 biz 7. Haftada gittik çok yavaş ve derinden geliyordu , 8 . Haftada tekrar çağırdı ve gümbür gümbür duyduk sesini endişe etme annesi şuan çok küçük 😊
shryldrm Sevoo34 anlıyorum etkilenmen normal tabi insan ilk öğrenince bile nasıl heyecanlanıyor rabbim en kısa zamanda kalp atışını vakti gelince de sağlıkla hayırla kucağına almanı nasip etsin canım benim ❣️
Poyraz_basak Sevoo34 7+3 te duyduk biz daha erken endişe etme kanama varsa progestan kullan fitil gibi Allah’ım sağ saglim bebeğini sana nasip etsin sağlıkla doğsun ins yicek ekmeği varsa herturlu doğuyor moralini bozma bekle
Fatmaliakburak26 Sevoo34 bende duyamadım dıye uzulmustm ılk kontrolde ama sonra bna dedılerkı daha kucuk oldugu ıcın duymamıssndr