Huri54 Nuray23 ay ben de 51 le kaldım şimdi 60,7 olmuşum sabah tartıldım 😍 bebeğin cinsiyeti ne benim oğlum olacak 🐣
Nuray23 Huri54 😁 sen yine az almissin o zaman. Ben suan 63 ten fazlayimdir 1 ayda 2 kilo filan daha aldiysam 65 olmusumdur heralde😂😂 benimde kizim olucak allahim nasip ederse 💕
merweeilbey1 zeyzey87 tabiki orası öyle ilk bebeğim de erken doğdu benim ama iki hafta önde gidiyordu 3kilo doğdu 36.haftada doğum yaptım ne küveze girdi ne herhangi bir problemi oldu buda erken doğum riskim var pyüzden biraz dert diyorum diyelim
Huri54 Nuray23 doktora bakacak olursak çok ben onu taksam depresyona girerim hiç takmıyorum 🤣 kilo bu verilir alınır yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsunlar 😍
bilgs15 Bitutamkahve peki benim bunu herhalde makarna demek istedi diye algılamam 😂 makarna yoğurt iyi geliyor demek ki diyorum bir de 🤦🏻♀️
Anne321 Bitutamkahve 28 haftalikken gitmiştim 1050 gramdi haftasıyla uyumlu suan 29+1yim cok şükür 🙏☺️
mom77 3851 doktorunuz normal dedıyse ıyıdır kıyas yapıp kendınızı streste sokup fazla yiyip bos yere kilo almayın 🙂