2pasam03 Bitutamkahve benim doktorum az kilolu gorunce sekerden suphelendi sukur yokmus oda ama biras suyumuz fazla dedi doktor sorun deil dedi ama sizede oyle dedilermi
Bitutamkahve 3851 doktorun iyi dediyse bi problem yok canım burdaki kilolara bakıp öyle düşünme. Zaten asıl kiloyu son aylarda alıyorlar. Bence senin yavrunun da kilosu gayet iyi😍
Nuray23 Bitutamkahve 30+2de 1547 idi. Cumartesi randevum var tam 34 haftalik oluyorum kac oldu merak ediyorum😁💕
Huri54 Nuray23 biz de 30+1 de gittik 1540 gramdı 😍 kaç kg aldın sen hamilelik boyunca 9,5 kg ben şuan 31 oldum 🤩
3851 Kizlar 30 haftalik hamileym icimde bi tedirginlik var sanki bugun dogacak gibi bilmiyorm belimde ve kaburgamda da agri var sizce nirnalmi
zeyzey87 3851 normaldir umarım,çünkü bende öyleyim rahime öyle baskı yapıyo ki diyorum aha şimdi kolu yada bacağı çıkacak😂
mrsbiyolog Bitutamkahve oy maşallah 24+6 gittiğimde 870gr idi doktor önden gidiyorsun 1 hafta demişti kilosu için
_Mother_ Bitutamkahve Amin canım inşallah 🤗 rabbim gönlümüze göre versin inşallah 🤗 benim cinsiyet kız sizin ne acaba
zeyzey87 3851 kendinizi en iyi siz gözlemlersiniz,aklınızda soru işareti kalacağına gitme şansınız varsa tabiki gidin muayenenizi olun sonradan keşke demektense fazladan bi muayene göz çıkarmaz🥰😉
merweeilbey1 zeyzey87 henüz bilmiyorum burda ne güzel kilolu bebekler var benimki 1 hafta geriden geliyor en son 26 da 763 grmdı pazartesi 28 olucaz kontrolüm var bakalım ne kadar oldu