EbruHafsa Crktnmltm banada olsun olsun saglikli olsun da erkek de olur diyor GERIZEKALILAR YADA DAHA DOGRUSU BEYINSIZLER !!!!!!!!! bende diyorum, Kiz anasi herkes olamaz kiz rahmettir Allah gönlüme göre verdi cok sükür 🤲
Merrcimek Crktnmltm Tövbe tövbe ne saçma düşünceler.. Benim oğlum olacak ama eğer seçme şansım olsaydı kız derdim. Evladın kızı erkeği mi olur ya hayırlısı olur. Allah hayırlı sağlıklı evlat versin canım. Boşver
Crktnmltm Merrcimek Namaz kılan dinlerine bütün olan insanlar konuşanlar. Gerçekten Allah’a havale edip sağlıkla hamilelik geçirmek hepimizin istediği 🙏🏼
kubranur58 Crktnmltm insanlara Allah ağzi vermiş ama dolu konuşsnlar diye bızım insanımız yalniş anlamiş anca boş boş konuşup dururlar onlara ne yaaaa ne saçma salaklar
Duyguynrky Crktnmltm ikisi ayrı tat allah ikisininde duygusunu yaşatsın. Ama ayırmak bana göre değil. Evlat can kız erkek ikiside can. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin allah 🙏🏼
Crktnmltm Duyguynrky Bende öyle düşünüyorum. Babamın bi sözü var abin düşse içim yanar sen düşsen içim yanar. Ayrım olmaz ben hiç yaşamadım evlat ayrımı kendi ailemden ama her aile bir değil canım
SemihDamlaDalan Crktnmltm Bende çok sinir oluyorum ya geçen mevlide gittik orda soruyorlar cinsiyet kız diyorum olsun olsun diyorlar sanki kötü birşeymiş gibi önceden susuyordum ama artık büyük küçük yaşlı genç demeden tersliyorum lafımı söylüyorum
dilekercn canim bu sinir bozucu insanlar her yerde var malesef ben 3 kiz kardesim anneme kac cocugun var diye sorduklarinda 3 kizim var der soran kiside olsun kizda evlat sonucta diye cevap verir bu tarz insanlara sinir olmak yerine artik uzuluyorum ...
Merrcimek dilekercn O soran kişi farkında değil annenin ne kadar şanslı olduğunun valla kız evlat anayı babayı sarıp sarmalıyor
Crktnmltm Hira İnsan belli bir zaman sonra duyarsız oluyor ama bu insanlar çok var. Doğunca da emmese neden emmiyor. Sen bakamıyorsun derler.
Crktnmltm TospikAnne Eskiler çok saçma. Erkek çocuğu olduğu Kadar kız da olmalı ki eşitlensin. Gerçekten anlamıyorum ben insanları
Ecrinimleyla Crktnmltm çekemiyorlar heralde kız olmasını ne güzel işte kızın oluyo valla hiç aldırma kız çoçukları bambaşka 😂❤️
Crktnmltm Ecrinimleyla Ayyy umrumda değil. Kıyafetlerini alırken bile o kadar mutlu oluyorum ki etek görsem elbise görsem yetiyor
Crktnmltm HaleHosgor Hayatımda aldığım en güzel sözdü kızın oluyor demesi doktorun. İnan dünyanın en mutlu insanı olabiliriz. Evlat bu ha erkek ha kız gerçektennn bi önemi Yok . İkisi de bizim bu insanlar garip dediğin gibi başkalarının hayatlarına laf söz etmekten başka birşey yapmıyorlar
Gazel Crktnmltm Üzülme canım bitmez bunlar 2 tane erkek olsa vay niye kız olmadı derler Kız olsa niye erkek olmadı zaten erkek İsteğide sanki herkes hanedan şehzade doğacak sanki Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Crktnmltm Gazel Yoook erkeğe bayılırlar. Kayınvalidem de iki oğlan Sahibi ve diyor ki ben kız çocuğu sahibi olmak çok istedim. Ama biliyordum 3. De oğlum olur yapmadım. Sen geldin kızım geldi senin kızın geliyor bana yoldaş olmaya 🙏🏼😍