Snm11
Geçmiş olsun canım, parlaklık genelde sorun olmuyor, kime öyle dedilerse bebekleri sağlıklı doğdu çok şükür
Bugün ben de detaylıya girdim. Doktor bebek çok sağlıklı organları vs iyi ama kalbinde kısa atım var, burun kemiği de biraz kısa dedi. Kısa atım normal ritminden daha düşük kuvvetli atımmış sanırım. Sonra şu şekilde devam etti, kalp atışını da ciddi görmüyorum, çok hareketli ondan kaynaklı olabilir, genelde bu sorunlar doğuma kadar geçiyor bir sıkıntı olmuyor, burun kemiği de tek başına bişey ifade etmez. Belki genetik olarak güzel küçük burunlu bir bebektir. Down sendromu için başka kriterler lazım, sizde başka hiçbir sorun yok, her şey normal, 2li 3lü test çok temiz. Falan falan sıraladı. Sonra pat bence amniyosentez, fetal dna ya da nifty test yaptır. Sonuç eminim temiz çıkacaktır ama istersen yaptır. Böyle sonunu saçma sapan bağladı, beni test yaptırmak için yönlendirdi.
Açıkçası bunları düşünüp stresli hamilelik geçirmek istemiyorum. Şu an tedavi edilecek bir durum varsa, elinden gelen doktora gidersin ama tedavi edilmeyecek bir durumsa da ne yapılabilir ki. Hiç strese girme, senin durumunda da genelde hiç sorun çıkmıyor