Alpmete Kızlar ben inanılmaz ekşi aseriyorum hastanede olmamıza rağmen günlük bi şişe limonata ve üç dört tane limon yiyorum , kimler ne aşerdi ve cinseyti neydi , cinseytle bı alakası var mı , ye ekşiyi doğur Ayşe’yi derler🤗
Masalannesii Alpmete benim adetim 6 gün gecikmişti test alicaktim ama önce pazara gittim alışveriş yapmak için pazarda turşu tezgahının önünden geçtim ve canım nasıl turşu suyu çekti anlatamam aldım turşu suyunu eve gidene kadar 1litre turşu suyu bitti akşamına test yaptım hamile olduğumu öğrendim o günden beri ekşi yiyip duruyorum içim dışım turşu oldu valla ama dayanamıyorum 😂 şuan 18+5 deyiz minik prensesimle😁🎀
Mlk8 Alpmete bende aynen geçerli oldu bu ilk hamileligimde devamlı eksi as erdim kizim oldu simdi de hamile oldugumu öğrendiğimde andan itibaren hep eksi istedi canim herseye limon sıkıp yedim kesin yine kızım olcak dedim ve yine kızım oluyor 😊
Busrakerem Ysmmmnn al bendende okadar🤦♀️🤦♀️hep kıymalı börek,dürüm dönerler,sucuklar,köftler aşeriyordum hala daha az da olsa aseriyorum ilk haftalar cok asererdim
Alpmete Masalannesii Mlk8 burcinnb E-K-D ben ilkinde çok ekşi aserdim son iki ayda tatlı manyağı oldum ağzımi surmedigim çikolata rüyalarıma girerdi ama başta bulduğum her eksiye kafayı gömer dim sonuç erkekti şimdi çok merak ediyorum şükür bı oğlum var bide kizim olsaydı fena olmazdı , yeterki sağlıklı olsunlar, oğlum hep rahatsızlık geçirdi şuan bile hastanedeyiz günlerdir, o yüzden sağlık basta gelsin de devamı önemli değil
Yaseminatik57 Masalannesii. Ayy canım nasıl çekti ama limon suyu içiyorum ama turşu suyu olsa bol bol içerim heralde😂😂😍
E-K-D Alpmete bende turşu yerdim acıbiber turşusu😅 ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi olmadı erkek bebişim olacak Allah’ın izniyle 🤲🏻 🧿
Didemmsss Ben normalde de sürekli canı bişeyler isteyen biriydim şuanda da canım bişeyler ister ama geçer. Ama 1 haftadır erik aklımdan çıkmıyo gece uyuyamıyorum sürekli ağzım sulanıyo aramadığımız yer kalmadı kafayı yicem 😅😅 12+5 im aşermeye erken başladım galiba😅😅
Yaseminatik57 Didemmsss. En son tuzlu erik istedim yoktu sonra erik turşusu istedim kütür kütür yerim diye onuda bulamadım buyüzden limona devam😂😂
tatlissannee Bende hep ekşi tuzlu yedim en başından beri oğlum olucak ekşi tuzlu oğlana işaret bencee🥰
Yaseminatik57 Alpmete. Aynı ben az önce limon aşerdim 2 tane limonu dilim dilim kestim üstüne tuz ekeliyip acayip şekilde yiyorum bebişe bişi olur diye 2 taneden fazla yemedim ama çok güzel oluyoo😍😍😂
Masalannesii Yaseminatik57 kusura bakma öyle birden yazınca düşünemedim canım benim hakkını helal et nolur 🥺
Busrakerem Yaseminatik57 benimde ilk asermem erik tursusuydu bende pazardn almıştım orda vardı yemistim kutur kutur miss🤗