Alperefet Esosun yoğurdun içine elmayı tarçını cevizi karıştırıyorum, bazen de keçiboynuzu özü koyuyorum yoğurda bir tatlı kaşığı bazen de eşime gofret açıyorum bir kere ısırıp ona veriyorum😂 , bazen de sade kahve yanına bir parça bitter çikolata 😅
Hulyakirici Esosun Benimde gebelik şekerim çıkmıştı diyetisyene gitmem gerekti o bana tadellenin şekersiz 20 gr gri paketli migroslarda bulabiliyorsunuz çikolatasını vermişti ve şuna eminolun normal çikolatadan daha lezzetli hafta birgun yiyebiliyordum
MucizeAnnesii Esosun biraz önce akşam yemeği niyetine yoğurt yulaf kayısı badem tarçın karıştırdım yedim . Çok severim bu karışımı . Akşam yemek istemedi canım . Tatlı alternatifi de olabilir . Kayısı tarçın baya tat katıyor 😀
Alinamoms Esosun 1 pıt bitter çikolata ama o da çok zorlanıyorsam eğer 😂😂 yoksa çikolata şeker artık sadece rüyalarda 🤦🏻♀️ o an galeta yiyorum bazen yani bişey yiyince o istek geçiyor psikolojik olarak kendimi buna alıştırdım.
Alperefet Esosun mini çikolatalardan aldım bir de çok istersem ondan yiyorum 6 gram olanlardan, allahtan doğuma az kaldı yoksa kafayı yerdim
Esosun Alperefet ay bende 3 haftadır uğraşıyorum diyette sıkıntı yok ama tv izle reklamda bişey gör canım çektiği zaman eziyet yaşıyorum yoksa sıkıntım yok kilo bile almadım hatta ilk bi verdim geri bebeğin aldığı kiloyu aldım😅ama ben gebeliğimde zaten aşırı tatlı canı çeken bi insandım tarçın falan beni kesmiyor
Esosun MucizeAnnesii aslında kuru kayısı yemek çok istiyorum ama doktorum vermiyor aşırı da bi kabızlığım var 3 gün 4 günde bir wc çıkabiliyorum kayısı ile kolayca hergün zorlanmıyordum şimdi çok zorlanıyorum birde wcye zor çıkmamak zorundayım riskli gebelikten dikişlerim açılır diye korkuyorum buyur burdan yak napıcaksam kayısı yok işte 😅
Alperefet Esosun benim de akşam yemeğinden sonra çay saatinde canım çok istiyor, şeker çıkmasa çok kilo alırdım ama o bakımdan iyi oldu sağlıkla gelsinler de biz sabredicez napalm🙏🏼🥰
Esosun Alinamoms galeta ben de yiyordum ama şekerimi o da yükseltti glisemik indeksi yüksek olduğundan bende çiğ kuruyemiş çekirdek vs ile ağzımı oyalıyorum😛
Esosun Alperefet sabrediyoruz Allah versin sabrını sağlığımızı inşallah💜🤲🏼 Dayanırız sorun yok👍🏼 Ama alternatif de arıyorum yine de 😂😂
Btltlg Esosun tatlı değil de makarna yedim azıcık hemen 160 çıktı sinirim bozuldu. İnsülin kullanmadan sizin ne kadar yüksek çıkıyor şekerleriniz
Esosun Btltlg ben insülin kullanıyorum yemekten bir saat sonra 130-150 arası çıkıyor🤷🏼♀️ Yüklemede de 1. Saat 216 çıkmıştı açlığım da yüksek çıkıyor daha 105 in altına düşmedi makinada ama tahlillerde 95 in altı hep
Esosun MucizeAnnesii ay bende gerçekten bi işe yaramıyor😣 çok da severim kuzu kulağını falan ama tık yok😅