Aliasafmoms Melihakrds yaa kavuştunuz mu🥰 çok geçmiş olsun güle güle büyütün 🙏 sezaryen ki bekliyordunuz nasıl oldu da erken geldi
Ipek0z sminas ne için sorduğunuzu anlamadım😊 🤷🏻♀️ son zamanların zorluğu için mi ilk zamanların kolay geçmesi için mi kuru soğan?
Ipek0z EmineYavuzhan1 yok yok bana değil babasına benzesinn😍😍 sarışın yeşil gözlü eşim dua ediyorum ona benzesin diye🥰🥰
EmineYavuzhan1 Ipek0z Hımm herşey gönlünce olsun canım benim inşallah da öyle olur 😍😍 Damat adayı olarak düşünebilirim bende miniği 😂😂😂
Tugcesare tubiii0106 benimde aynı gün 16 mart heyecan korku hepsi bir arada. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım🙏
Lutfs28 Tahmini doğum tarihi 8 mart demisti dr bekliyiruz sabah akşam pazartesiden beri sancılar var vurup geciyor 😊🥰
Gulsummyuksel Ftmm göğüs yaraları için diye duymuştum soğanı ama uygulama nasıl kokusu tadı çocuk emerken geçmiyor mu ? Nasıl uyguluyorsunuz ☺️
Ftmm Gulsummyuksel evet gogüs yarası ıcın dogumdan hemen sonra bebegı emzirmeden once sloganı ikiye böl gögsune sür bebegı emzır canım. Alır bebek kokusundan etkılenmez
Gulsummyuksel Lutfs28 ondan aldım zaten soğanı duydum emzirme dönemi boyunca hiç yara olmuyor yap falan demişlerdi. Ama bebek tadını alır ilk baştan emmek istemez diye düşünmüştüm
Gulsummyuksel Lutfs28 bende bir tanıdığımıza yapmışlat kayınvalidem söylemişti bizde yapalım diye ama koku ve tat yüzünden kabul etmemiştim o yüzden hala emşn değilim 😂