Aliasafmoms hamisanne33 ooh sen yükü atmışsın üzerinden geçmiş olsun:) ben çantamı hazırliyim dolap mı yerleştireyim temizlik mi yapayım diye düşünmekten sürekli yatıyorum ne yapayım canım ayakta mı düşüneyim😂😂 şaka bir yana çok işim var ne güzel siz bitirmişsiniz darısı başıma 🙏
hamisanne33 Aliasafmoms ya aslında temizlik 34 haftada yapılmalı bence bitmiş olmalı büyük temizlik hem strese giriyor insan son günler ha geldi gelecek derken bide çok agirlastim her gün bisey yapmaya çalıştım o halde biraz toparladm camlari silmedim daha onları da kardeşim gelip silecek 3gun sonra bakalım hayırlısı bence sende başla çok yormadan kendini
Aliasafmoms alininannesiiiii canı dönmek istemiyordur annesi rahattır yeri ☺ öyle ya da böyle gelecek normal bekliyorsunuz anladığım kadarıyla en kötü sezaryenle gelir hiç üzülmeyin sağlıklı olsunlar da nasıl gelirlerse gelsinlwr🌸
Hulyakirici Aliasafmoms Son gunum Allah kısmet ederse yarın sabah sezeryana giricem herşeyimiz hazır arabaya koyduk heycan dorukta bekliyoruz sabahı 🧿🙏🥰😘🤗
Aliasafmoms Hulyakirici yaaaaa😍 ayy senden çok heyecanlandım şimdi Rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum❤
Kbras Aliasafmoms Benımde 11 mart sezeryan gunumuz valızımız hazır ev temizlendi bebişimizi beklıyoruz💞
Dmr_nry Bizde de hersey hazir sadece ince temizlik kaldı.Bende biraz agırdan aliyorum 😂 35+4 2. Gebeliğim insallah haftaya gittiğimizde bizede gün verir doktorumuz🙏
Akile3333 Aliasafmoms hafta ya bugün mucizemi alıyorum hayırlısı ile kucağıma Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏
Emekce 29 Mart düşünüyoruz.Evimiz temizlendi ama üzerinden tekrar gidilmesi gerekiyor.Cantamiz 31. Haftada hazırlandı.Bekliyoruz günümüzün gelmesini.
Eymenimmmm Aliasafmoms 2tane kiz kardeşim var hep beraber giristikmi 2.3 gune klmaz bitiriiz ama tek olsam zor olurdu
Seher- Aliasafmoms off tam bir haftadır temizliğe giriştim maalesef hepsi sona kaldı tek tek yapıp yetiştirmeye çalışıyorum yoruluyorum vicdan yapıyorum sonra gidip uzanıyorum her şeyi bırakıp 😅 sonra tekrar dönüp devam ediyorum temizliğe maalesef 😃
hbsbyksr Benim de Mart sonu gelecek oğluşum. 2 haftadır yavaş yavaş cam kapı her yeri sildim şu an evim mis gibi sadece halılar yıkamaya gidecek. Amaaaa çok mu erken davrandım bilmiyorum daha bi ay var tekrar kirlenir mi camım kapım😭
Nursel67 @Aliasafmoms bizimde herşeyimiz hastane çantamız bile ama doktor daha gün vermedi şuan 27 günümüz var ☺️Ben cam kapı silemiyorum çünkü burada heryerde inşaat var ☺️
Emel91 tgb006 aynıyız ama benim dünden beri aşağı bölgem arada çok acıyor çıkcak gibi ve tansiyonum düşüyor sanırım ilk kez böyle oldum anlamadım 🙄
Zhanaat Bugun doktordan geldik gun aldik 10 Mart dogum olacak Allahını izniyle heyecan dorukta geri sayım başladı hepimizin hayırlı dogumlarimiz olsun inş 😇🥳💐🤲