Mnwr Kızlar aranızda beta hcg artısı 48 saatte 2 katına cıkmayıp gebeliği devam edeb var mı bende artış var fakat tam iki katı olmuyor bu korkutuyor beni pzt 3200lerde idi bugun 5700 lerde yardımcı olabilir misinz acaba
BegumIscanTunc Mnwr canım keseyi gördükten sonra beta bakılmaz siz keseyi gördünüz mü? Gördüyseniz betayi çok kafayı takmayın
iremgun Mnwr 2 kat değil %60 artışa bakıyorlar. Keseyi gördüyseniz telaş yapmayın. Verdiğiniz saat tam aynı saat miydi o bile etkiliyor hatta aynı yerde olup olmaması bile etkiliyor
Mnwr ogluileannesi cok sağolun içim rahat etmedi hep sartlanmıs beynim 2 katına daha önce 2 kimyasal gebeliğim var 2 de kalp durması sonucu kürtajım o yuzden cpk korkuyorum
Mnwr BegumIscanTunc kanamam oldu hatta bir parça geldi doktor bebeğe benzetemedi keseye benzer birşey var ama cok küçük dedi kanama alanımda mevcut progesteron verdi yat dedi bekleyip göreceğiz dedi
Mnwr Lilis 5+3 daha yeni ama cok fazla kayıplarım oldugu için kanamalı devam ettiği için tedbirli hareket ediyoruz
Mnwr iremgun keseden de emin olamadık aslında yarın sıkısık gidicem inşallah kanama alanlarım dağılmıs kesede görünür olmustur zor bir süreç
Lilis Mnwr benimde 3,4haftalık yani 4 bitmedi hcg ilk gün 5 iki gün sonra 38 6 gün sonra 855 e yükseldi bende anlamadım ne oluyor olmuyor sağlık ocağına gittim de bende en erken 2 hafta sonraya randevu var bakalım ona gidicem
Mnwr Kesem yanlıs yerde görünüyor su anda sağa doğru büyüme yaparsa rahmi yırtar dedi doktor en ufak ağrında acile git dedi