merymm44 Kızlar Ocakta rüya gördüm baktım hamileyim şubata hamile kaldım sizdeyse öyle olan varmı hata cinsiyetini dahi öğrenmiştim bu ayda hamileyim sizinde böyle olup rüyalarınız çıktımı cinsiyeti rüyadaki gibi çıktımı
Denizzz5900 merymm44 ben az önce rüyada kız gördüm diye post açtım çoğu kişi yani yazanların hepsi rüyada gördükleri cinsetinin çıktığını söyledi bende kız gördüm rüyamda ama tabi daha bilmiyorum be olduğunu
Ikizdeniz merymm44 aynwn bende öyle oldum canm ruyamda gördüm ve o ay adet oldum oh ruyam gerçekleşmedi dedim diger ay hamile kalmisim
Msde_srds merymm44 ben tüp bebek yaptırmıştım transfer sonrası 12 gün içinde iki kere kucağımda oğlan çocuğu gördüm 2 gün sonra kan testi yaptık pozitif çıktı çok şükür 🙇♀️
Sermec27 merymm44 oğluma hamile kalmadan önce rüyamda test yapıyordum çift cizgi cıkıyordu bir de erkek bebek doguruyordm ertesi ay da hamile oldugumu öğrendim 🥰
merymm44 Denizzz5900 canım daha az önce baktım ama gebe olanlar görmüş ben gebelikten önce gördüm inşallah gerçekleşir
02Aybukeee44 merymm44 Bende hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda karnım burnumda erkek. Bir çocuğa hamileydim adını da Fatih koyuyordum. Bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim 12 haftalığım şimdi haftaya 2li test için gidicem inşallah öğrenirim
merymm44 02Aybukeee44 öğrenince benimle paylaş canım ben ismini söyledim karnımı tutarak bakalım inşallah ikimizinkide cıkar
Sisi merymm44 ben de rüyamda gördüm erkek bebekti hemde iki kere gördüm 1 hafta sonra test yaptım çıktı ama cinsiyeti miz kız ☺️