Ayserose1001 Kızlar adetim biteli 2 gün oldu ama şimdi adet olacak gibi kasıkleımda hafif sızlanma adet biter bitmez ilişki oldu ama 10 gün olmayacak acaba bu ağrı döllenme olabilir mi yada nedir sizce ? Aşırı ağrı değil ama ara sıra gelen ağrı
Krizantem_ Ayserose1001 Döllenme sırasında ağrı yaşanmaz yumurtlama ağrısı yaşanabilir. O da adetten 2 hafta sonradır ortalama eğer düzenli adetiniz varsa.
Ayserose1001 Krizantem_ düzenli değildi 2 ay önce evlendikten sonra bozuldu düzen ama şimdi düzenli iki aydır canım
Ayserose1001 gel_artik_bebegim hmmm tüh 😢 eşimle denk gelmiyoruz 😞 adet biter bitmez olan ilişkiden sonra da hemen banyo yaptım bu ay da olmayacak demekki
gel_artik_bebegim Ayserose1001 canım ister hemen banyo yap ister saatlerce yat farketmiyor eğer spermin oraya ulaşması 1 dakika bile sürmüyor dedi ilişkiden sonra yatmaniza beklemenize gerek yok dedi ama yumurtlama dönemi dışında hamile kalanlarda var
Ayserose1001 gel_artik_bebegim öyle tabi bu da nasip herhalde bilmiyorum ki ya her ay adet olmaktan olcam mı diye düşünmekten yoruldum işten dolayı sıkıntı yaşıyoruz görüşemiyoruz eşimle her zaman 😔
gel_artik_bebegim Ayserose1001 evet bel ağrısı oluyor yumurtlama yaklaşırken bunlar bende nerdeyse her ay olan şeyler yumurtlama bitince bunlar da geçiyor ama baya bel ağrıtıyor
Ayserose1001 gel_artik_bebegim evet geçen ay oldu sadeceşimdi yine var inşallah iki gün önce olan ilişkiden olur hayırlısı ile bebek