Deniz06 Kızlar arkadaşım 8 aylık evli evliliğinden bu yana ilişkiye girerken zorlanıo ankara etlik zübeyde hanımda bildiğiniz iyi bi kadın hastalıkları doktoru varmı varsa bildiğiniz bi doktorun ismini söyleyebilir misiniz size zahmet 🙂 şimdiden çok teşekkür ederim
biiiidamla Deniz06 canm Ankara’yı bilmiyorum ama instagramda Ebru Zülfikarpğlu diye bir jinekolog var ve uzmanlığı vajinismus hastalarından çok olumlu yorum alıyor arkadaşın bir baksın derim
EsenPelin Deniz06 şakın oraya jınekolga gıtmesın ben gıttım senınle bunları konuşacak degılım dedı doktor heryere de sıkayet ettım aman uzak durun
EsenPelin Deniz06 orda jınekologdan sıra almasın ilişki işlevsel bozukluğu var ama o hastanede hem doktor da iyiydi ona sıra alsın . Jınekolog kızıyor bu duruma . Kızmaması lazım ama ben ne bıleyım senın özel şeyini ayıptır dıyor .
Deniz06 biiiidamla kuzum arkadaşım vajinusmu bilmiyorum ama bu hastalığı için jinekoluğa mı gitmesi gerekir ben tam bilmiyorum da
biiiidamla Deniz06 8 aylık evli dedin ya cnm bence vajınısmus..önce bir jinekoloğa gitsin bence problem fiziksel mi psikolojik mi enazından o belirlenmiş olur ..sonra doktoru yönlendirir zaten
biiiidamla Deniz06 yani hiç dr a gitmemişse gidebilir canm dediğim gibi doktorlar yönlendirme yapacaktır mutlaka