Fatma_0 Merhaba anneler. 35+2 deyiz. Fakat bebeğim arada bir kendini topluyor taş gibi oluyor. Bu normal mi ve neden yapar?
Tugcek33 Fatma_0 sabahları benimde aynı oluyor, acaba neden öyle oluyor ki ya yürüyorum geçiyor sertlik🤭
Soe Fatma_0 ya sabah ben de böyle bir post açtım ama maalesef cevap gelmedi 😕 b nim haftam da çok erken ondan daha bi korktum 20+2
Beyzademiirrr Fatma_0 normal bence canım bende 32deyim tam karnın ortasına toplayıp aşşağı düşüyoe gibi oluyor sonra geçiyor
BurcuLice Fatma_0 bendede oluyor bazen normal rahim doğuma hazırlanıyor kasılmalardan oda etkileniyor
D-uysal Soe benimde 23.haftada başladı toplanmaya sabah uyandığımda hep sol tarafa yığılmış oluyor saga yatıyorum yine sola toplanıyordu doktora sordum normalmiş yavaş yavaş elinle ovusturunca ortaya geçiyor:)
Junniorkoc @Fatma_0 Ben şuan 37yim benim de çok oluyordu doktorum normal olduğunu söyledi bir gariplik görmedi.
Soe D-uysal yaaa sağolun 🥰 dün bi kaç saat sürdü ovdum,duşa girdim filan nafile. sabah uyandığımda normaldi neyseki.