Borusesi Kendini göstermekten utanan bir bebeğim var 😂 anlayan baka bilir mi ? Canım sana zahmet bakar mısın? @Gulsen4224
Fatmanur-3 Borusesi Benim göbekde yüzümde çevirdiler kafama tuzda attılar Çin takvimine de baktık hep kız ama sonuç erkek gerçekten kısmetiyle geliyor gelmekte olan dana da hayırlımolsun şimdiden benim tahminler ters çıkınca tahminde bulunamadım 😂😂
Borusesi Gulsen4224 canım benim ilk erkek demiştin sonra kıza benzettin Bugün doktor erkek dedi kesin dedi ama değişir mi bilmiyorum 🤷🏻♀️ Burada okuduklarım çok değişen oldu
Borusesi Sermec27 sağol canım benim erkek dedi Bugün doktor değişir mi? Bilmiyorum ama çok emin konuştu saglıklı olsunda
Sermec27 Borusesi canım 17 haftadasın galiba bize de 17 de erkek demişti doktorumuz eger bacak arası gördüyse değişmez muhtemelen 🥰
Borusesi Sermec27 2 gün sonra tam 17 hafta olacağız canım ben çok sevindim oğluma yoldaş geliyor diye ama eşim ve ailesi tarafından sevinilmedi hayırlı olsun bile zorla dediler
Borusesi Fatmanur-3 hahaha ne hurafe varsa denedim denediler hepsi kız çıktı hala ekşi yiyorum ama oğlum olacakmış ben çok sevindim vallahi sana da hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim