Hayathayat23 Arkadaşlar hsg rahim filmi çekildiği sırada hamilelik olsa rahim filminde kesin görünür mü
umudumvar2 Hayathayat23 canım öyle bir ihtimal olmaması gerek yani gebelik ihtimali varsa yapılmaz o yüzden tam adetin bitiminde ve öncesinde ilişki olmaması gerek
mercimeginanne Hayathayat23 hsg adet bitince çekiliyor rahim kalınlaşmadan. Sanmıyorum gebe olucağınızı o sırada
Cambardak Hayathayat23 zaten gebelik ihtimali olsa bakmazlar şöyle sonuçta kan almadan tetkikler yapılmadan çekilmiyor flm muyene ediliyor önce
Gizemmsss1 Canım benim hsg çekildiğinde adetin 9 cu gününe vermişti tarih bide gittiğim gün kan alıp beta hcg me bakmışlardı gebelik varmı yokmu diye muhtemelen seninkinede bakarlar
Cambardak Hayathayat23 benden kaç tüp kan alındı sonra yapıldı ama uyutulduğum içindir belki siz ayıkken olmuşsunuzdur. Bilemedim
Gizemmsss1 Hayathayat23 allah allah çok ilginç canım benim zaten ilişki yasağı veriyorlar ama üstüne görme durumları oluyor diye kan almış olmaları lazımdır bilemedim vallahi 🙄