UmmuUsame Düzensiz olarak regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor. Özellikle bu son üç gün çok arttı.. Ama halâ bir belirtim yok 😔 aynı durumda olanlar gelinde dertleşelim 🤷🏻♀️
Meltemkol UmmuUsame bende de öyle ama ne açılma var ne sancı nişanım da geldi fakat gelişme yok malesef cuma karar günü benim için inşallah açılırım
Yunusemreninannesi Benimde oyleydi dun doktora gittimde bi parmak aciklik varmis bide suyum azalmis bugun gidicem yatis yaparlar sanirirm dun öz3ldeki doktor yarin yatis yaparim demisti ben sehir hastanesine gitcem ama bakalim yatis olcakmi
tgb006 Meltemkol nasıl açılır ki ya iki haftdır yürüyüş yapıyorum tık yok bugün biraz fazla yürüdüm sadece vajina bölgesindeki kemiklerm ağrıdı. Acaba anlayabilir miyiz açılma olduğunu
Meltemkol tgb006 anlayamayız haftamızdann dolayı çatı agrısı hissetmemiz normal bende cuma gidicem muhtemelen yatıracak çünkü iri bebek bebegim 😔
Karasanne Yunusemreninannesi rabbim yardımcınız olsun. Siz den doğum hikayenizi be özellikle hastane ile ilgili bilgi bekliyorum 🙈 sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi 🤲🏼