piremsesce Daniay evet canım 💜 bende içime sinen olsun istedim ileride duru koyup da keşke dememek için o yüzden araştırdım, istediğimizi koyabiliriz 🥰
Daniay piremsesce Bence de canımmm etkisinden kurtuldum şu an belki oğlum olacak bilmiyorum kiiii 🤩❤️
sacmalamakizim Daniay nadiren gördüğün rüyanin tersi cikmiyo hayirlisi olsun saglikli olsunlar yeter 😊🌸
Daniay Lavinyaaaa Tamamen bilinçaltı etkilenmeleri bunlar hamileyiz ve hep bebeklerle ilgili şeyler düşünüyoruz bende öyleyim aklım hep onda ❣️ Sağlıkla gelsinler inşallah isim buluruz daha en güzel yanı da o değil mi 🥰
milena_ Daniay inşallah 🤭😄😍 siz de şimdiden her iki ismi hazırlayın derim benziyorsak.. bilseydim eşimle ilk tanıştığımda düşünmeye başlardım 😂
Daniay milena_ O derece zor durumdasınız yani 😅inşallah en kısa zamanda çok güzel bi isim bulursunuz meleğinize ❣️🤩
bambam_betty Daniay benim de hiç aklimda yoktu, Duru dendi ruyamda. Ama malesef koydurmadilar. En büyük pişmanlığım.
Gulhan16 Daniay Bende 7 aylık olana kadar kızımın ismine karar verememistim rüyamda prof dr Mustafa Karataş hocaya soruyorum oda SILA koy kızının ismine dedi bizde begendik Sıla koyduk 😃
Daniay Gulhan16 Çok hoş ya bebeğiniz ileride isim hikayesini bu şekilde anlatır ne güzel aslında her ismin bi hikayesi olmalı konulurken ❣️🤩
piremsesce Daniay oy maşallah🧿 biz sona yaklaştık canım 31 🙈🤩 biraz biraz zorlanmalar başladı artık ister istemez
bambam_betty Daniay Elif ismini koydum. Sonradan cok agir geldiğini, o ismin Allah tarafından bahşedildiğini söyledi bir aile büyüğümüz. Kizim cok aksi, laf dinlemez bir çocuk. Cok yıpratıyor beni.
Daniay piremsesce İlla ki zor oluyordur Allah yardımcınız olsun canım Ama ne güzel az kalmış kavuşmanıza Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻❣️
Beycahanim Bende rüyamda kızımın ismini bilge olarak görmüştüm ama çok da içime sinmediği için göbek adı olarak koymayı düşünüyorum ☺️