delettdmom66 39+4 günlük hamileyim hiç akıntm olmamıştı şimdiye kadar bugn çok yoğun akıntm var beyaz kaşıntı falan yok ama normalmı szde oluyomu
milestone delettdmom66 39+3 üz bizde. Bende uzun zamandır beyaz akıntı var doktorum normal dedi. Aşırı değil kokusu vs de yok.
Edos delettdmom66 Tugbaaa akıntı jel gibi mi acaba ? Bende de oluyor son 1 haftadir. Doktorum cati muaynesi yapicak onumuzdeki hafta normal demisti ama bilemiyorum 2 gundur cok sık geldi
Edos Tugbaaa benimde ayni carsamba kontrolum var. Doktorum normal demisti ama bilmiyorum onsallah dogururum carsamba gunu😂
MelikeOk 40+4 oldu dün sabah adet agrısı gibi agrım vardı , ve açık kahve renginde akıntım geliyordu , hemen anlayamadım kan mı yoksa akıntı , internetten okudum normal olabilir ve olamayadabilir miş ,içim rahat etmedi hastaneye gidip acilden giriş yaptım , ilk defa alttan muayene oldum açılmam yokmuş , nst de sancı çıktı , akınkı kokusuzdu doktor petin üstünde gördü zaten tebrik ederim canım nişanın geliyor dide Doğum çok yaklaştı dedi, bu gece ,yarın veya 2,3 gün sonra doğum başlayabilir diyip eve ğönderdi . Herkesin çok farklı kızlar kafanıza bişey takmayınız..