Nalsaevirsa Sultan77 merhaba, bende direk sebep o muydu bilmiyorum ama squat ve pilates topu uzerinde hareketleri yapmistim son gunlerde ( ziplama, sekiz cizme, sag sol salinma)
Sultan77 Eylul2107 doktorum pazartesiye yatış verdi gelişim geriliği olduğu için bebekte suni sancı ile doğumu başlatacaklar sancım olmazsa
Mira1453 Sultan77 ayrıca geri gelişim bende de vardı ama sonra düzeldi doktorum çocuğun durma pozisyonu yla alakalı dedi allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Mimartezeanne Eylul2107 kahveli pembeli bir akıntı geldi sabah sabahtan beri pembe akıntı geliyor hala devam
Senmerve Sultan77 ben 5 kat inip ciktim 2 saaat yurudum temzilik yaptim plates yaptim ama suni sancilarla dogum oldu iste sen ne yaparsan yap bazen olmuyo kac haftaliksin ki 41 e kadar yolu var
Eylul2107 Mimartezeanne yaa doktora gtmedinz mi 😂 burda bi hafta oncesinden nişanı gelip doguramayn annelerin postlarini okudum :)
haziranin25i Sultan77 nişanım 38+3 de sancılarım 40+1 de geldi. Sancılarının gelmesi için bir şey yapmana gerek yok. Bebeğin doğru zamanı biliyor 😍