ozgul23 iremuhammedd canım merhaba araştırma Hastanesi'ne Harput devlet hastanesi mi yönlendirdi sizi bende iki hafta sonra gidip randevu alacağım devlet hastanesinden öyle dediler gel randevu verecez sana söylediğimiz yerde yaptıracaktır drdiler
iremuhammedd ozgul23 hayır canım ben medicalparka gidiyorum nırmalde kendi doktorum oraya yönlendirdi randevu alıp gittim
rileyss Merrcimek https://www.memorial.com.tr/anlasmali-kurumlar/?hastane=atasehir siz buradaki listeye de bir göz atın belki indirim yaptırabileceğiniz bir şey çıkar ☹️
babyboy1 Glcn anladım canım teşekkür ederim bilgi verdiğin için ☺️ En iyisi valla bizde hep video alıyoruz ama eşim heyecandan düzgün çekemiyor adamın eli ayağı titriyor içeri girince bi heyecan basıyor benden çok onu 😂😂
rileyss Merrcimek doğumu kapsamaz çünkü doğum için bekleme süresi oluyor ama indirim için kullanabilirsiniz bence bir sorun çok fazla ödüyormuşsunuz muayene için :(
ElifGunesaltn Bende Şişli de bir Plaza da Recep Has diye bir perinatolog var ona gittim. Ücret 800 liraydı canım, ama en az 30 dakika bakıyor her ayrıntısına kadar. Detaylı olduğu için normal muayene gibi olmuyor.
Merrcimek rileyss Evet çok ödüyoruz maalesef.. Tüp bebek olduğu için orada devam ettik. Bir araştıralım bakalım
Tazeanne1 EymeniM canım Servet Ünsal tıp merkezinde Ali İpek işinde çok uzman gerçekten. Ankaraya gelme imkanın varsa eğer
EymeniM Tazeanne1 Görev icabı Rizedeyız aslında gelıcem ankaraya zaten 1 aya kadar.. Ali İpek Atatürk Araştırmada da bakıyormus bılgınız var mı sizinde?
Tazeanne1 EymeniM evet canım aynı zamanda Atatürk hastanesindede çalışıyor ama devlette renkli ultrosyon makinaları olmadığı için ben kendi özel muayenesine gittim ve çok ilgilendi verdiğim tüm paraya değdi renkli 2 tane renkli fotoğraf + cd verdi
EymeniM Tazeanne1 atatürk eğitim arastırmada mı?mhrs de bulamadımda ali beyı? Servet ünsalda rapor verıyormu
Tazeanne1 EymeniM canım direk Atatürk hastanesi kadın Doğum bölümüne bağlan ben aradım çıktı ama renkli olmadığı için tercih etmedim, evet rapor veriyor herşeyi detaylı raporlandırarak organlarınıda çekiyor siyah beyaz verdi onuda