Biresinti merhaba, benim kayınpederim personel olduğu için indirimli fiyat ödedik doktordan doktora da değişiyor nöbetçi doktorda doğum yaptığım için bize para iadesi bile yapıldı ücretleri değişik bütün doktorların. Doğum sonrası bi hediye verilmedi bana :) 9 ay nagihan hocaya takipliydim siz de biliyosunuzdur zaten nasıl bi doktor olduğunu:) doğumu suni sancıyla başlattık sabah nagihan hoca gidişata göre sezeryana alacağını söyledi ilerleyen saatlerde doğuma uygun olduğumu o yüzden kendim karar vermemi istedi ben de normal devam etmeye karar verdim mesai saati bittiğindede nöbetçi doktor geliyor benim doktorum songül yılmaz kıyak hocaydı ben çok çok memnun kaldım normal doğumu destekleyen bi hoca. Doğumhane tarafı camlı bi kapıyla ayrılmış içerde özel odalar var eşiniz girebiliyor doğumdan sonrada o odada kalmaya devam ettik biz. Doğumhanedeki ebeler hemşireler hepsi çok ilgili samimi davranıyolar sancı anlarında doğum sırasında çok destek oldular. Sabah 4 de doğurdum aynı gün akşam 5 te hastaneden çıktık hastaneden doktorlardan ebelerden memnun kaldım açıkçası:) geç yazabildim kusura bakmayın belkide doğumunuz olmuştur 🥰