Nul_13 Sizce kese boş mu hanımlar son adet 7+3 utlason 6+1 dedi doktr birşeyler var gibi dedi ama beebgi göremedik malesf
BTSG04 Nul_13 ben 6+2 de gitmiştim bebeği göremedik 2 hafta sonra 8+2 gittim gördük bekleyin bence bir iki hafta daha
Kalp11 Nul_13 ben 5+2 boş kese gördük 8+2 de kalp atışı duyduk geç döllenme falan olabilir betahcg değerin kaç
Pcoslubiranne Nul_13 ben 6+3 de kesem bostu alttan bakalim dedi istemedim 7+3 de gorulmustu. Gec dollenme olmus olabilir 1 haftaya gorulur.saglikli gebelikse.
Nul_13 Kalp11 adet 3 gün gecikmisti 3. Gün yaptim 245 çıktı diğer gün 445 çıktı 4. Gün 1570 çıktı 2 gün sonra 2571 çıkmıştı bidaha yaptırmadım
Kalp11 Nul_13 şuan için sağlıklı yükseliş bu bencede 2 hafta bekleyin bu arada folik asidinizi alın öle gidin doktora
Seda344 Nul_13 sana tavsiyem. Farklı bir doktora da görün. Değerlerinle git. Bir doktora bağlı kalma. Farklı cihazlar oluyor. Kafan rahatlamış olur
Kalp11 Nul_13 hiç canını sıkma içini ferah tut 2 hafta dayan sabret zor biliyorum ama yapacak birşey yok aonrada gel bize bebişinin kalp atışlarını nasıl duyduğunu anlatt 😍 yalnız oğluş yazacaktım yanlışlıkla sildim içime doğdu 😅
Nul_13 Seda344 gelecek ctesi özele gitcem devlette devamı azarliyorlar sanki babalarının hayrına bakiolar
Seda344 Nul_13 bende birkeresinde azarlandım. Ama azarladığına bin pişman ettim. Hakkıyla hizmet vermek zorunda. Beğenmeyen yapmasın doktorluk 😒