Almla aylin08166 maşallah subhanallah rabbim hayırlısı ıle saglıklı şekilde kucağınza almayı nasip etsin 🤲🌺
Stmom Kasımda kimyasal gebelik yaşadım 13 gun kadar sürdü, simdi yine hamileyim kesinlestirmek icin yarin doktora gideceğim 🙏
Stmom Almla cok da kotu olursan doktor bana bir hap yazmisti ben almadım sorma şansın varsa sor derim. Hayırlısıyla en yakin vakitte Allah sanada nasip etsin 🙏
sdurakk Kasımda bi kimyasal gebelik yaşadım normal adetim gibi 5-6 gün sürdü. Şimdi hamileyim, geçen hafta kesesini gördük çok şükür. 2 hafta sonra kalp atışlarını duyacağız inşallah ☺️
Yavuzz sdurakk bende 2 martta düşük yaptım evde kimyasal 5gun gördü kanamam bitti adet olmadan mi tekrar hamile kaldiniz
Almla Bebegim0101 sonrasında ki nasıl oldu peki ya suan korkum var ya sonrada aynı olursa diye polikistik ower im olduğu için
Bebegim0101 Almla canını sıkmak istemem cnm ben 2 defa kimyasal yasadım ilk kimyasaldan sonra bos gebelik yasadım,sonraki kimyasaldan sonraki gebeligimde suanki gebeligim cnm,bunda daha bebisi gormedik bekliyoruz bakalm cnm
Almla Smy238 sürecını anlatır mısın ilk gebelikm di oda kımyasal oldı daha yeni henüz kendıme gelemedim on senede olsa on günlük de canından birsey kaynanam ruhu bile yoktu dese de bir parça
Smy238 Almla açıkçası ben çok üzülmüştüm hatta hemen çocuğumuz olsun dedik doktor sadece 15 gün korun demişti hatta biz o kadar kötüydüm ki ilk istedik sonra vazgeçtik beş altı ay kalsın dedik bide baksak 8 haftalık hamileyim sok olduk ben adet olmadım doktorum olmayabilirsin demişti o zaman bana gel demişti bende geç gittim şehir dışındaydım böyle oldu düsük önleyici kullandım bunda yani ben öğrendiğimde nerdeyse bebeğim iki aylıktı 🥰 şimdi de çok korkuyorum ama 22 haftalık olduk bile