gamzelinaz Zynp63 depend külot gibi olan hasta bezi de bebek bezi gibi olan değil mi? Ben depend almayı düşünüyorum. Bebek bezi gibi olanı tuvalette değiştirmeye kalksam kendi kendime nasıl yapacağım ağrı sızı da olursa diye çekiniyorum
Msydn6 Zynp63 ben ilk sezeryanımda bilmiyorumdum dependi ve hastane hasta bezi vermişti gerçekten çok zorlandım tak çıkar vs birde hasta bezler bebek bezler gibi değil aşırı büyük oluyorlar ve naylon olduğu için terleme yapıyor terlemeyide sezeryan dikişlerine asla önermiyor doktorlar nemli kalmaması lazım göbek kısmının bence kesinlikle depend ben şimdi aldım bu sezeryanım için depend kullananlar daha pratik olduğunu söylüyor hem hava alır daha temiz olur diye düşünüyorum
Aysn6767 Zynp63 ben depend almıstım, hastanemizde ki hemşireler tavsiye etmedi, naylonumsu biraz tertletir rahatsız eder dediler dikişlilerini, bez kullandık oda ilk gün zaten zaten 2. günde hemşire normal pede gec dedi rahat ettim :)
Begumhane Zynp63 depent kesinlikle ben hayatımda yaptığım en Akıllıca şey demiştim bu doğumumda ilk alacağım şey
Rumeysa10 Hasta bezi benim bildiğim karın üstüne geliyor ter yapıyor sepetmiş daha iyiymiş herkes çok memnunmuş
Zynp63 gamzelinaz depent kilot gibi evet ama giyerken nasıl olacak diye düşünüyorum diğeri bebek bezi gibi. Ya çırtçıtlı kolay sanki ama evet o biraz terletior
Msydn6 Zynp63 ya biri illaki yardım eder tutar ilk seferlerde sonra taburcu olunca zaten eğilip kalkabiliyosun sıkıntı olmuyo hastanede refakatçin yardım eder
Sny_hkn10 Kesinlikle depend beb kendi kendime halletmiştim çok kullanışlı çıkarması aşırı kolay yandan yırt bitti öyle aman aman eğilmenize gerek yok giyerken zaten sezeryanlımolunca eğleniyorsunuz bi bacağı kaldırın diğer bacağı ona göre ayarlayın. Ben hiç zorlanmamıştım. Hasta bezi dha zor bence Tekrsr hamileyim hastanede çantaısnın olmazsa olmazı kesinlikle depend hatta doğum sonrası ilk adetimde de çok faydalı olmuştu artanı da o zaman kullandım pedler iş yerinde rahat olmamıştı sık sık değiştirmek gerekti depend kendini de belli etmiyor. Diliş yerine gelmemişti benimki yani kıvırırsınız o zaman ayarlarsınız kendiniz
Siyahfondoten Sny_hkn10 merhaba bende depend aldım benimde 10unda sezaryenim olacak ķismetse ama merak ettigim bir konu var. Afedersiniz kanama devam ederken yani depend takiliyken wc gitmek zor olmuyor mu her gitmeye yırtıp atmak lazım mi? Sonuçta kanama gelmişse indirip wc gidip geri kullanmak nasıl olacak onu düşünmeden edemiyorum.
Bsp Zynp63 2 bebegimdede valizimde depend olmasina rağmen gece pedlerinden kullandim zaten sezeryanden ciktiginizda bisey olmuor ayaklanmaya yakin sizi giydirmeye gelen ekip kiyafetlerinizi hazirlior 2 tane gece pedi takip giydiriolar cok daha konforlu oluyor digerleri külot gibi oldugundan hem terletiyor hemde dikis yerinize kadar cikıor zorlanirsiniz zaten bi sonraki gün normal pede geciosunuz
Bsp Siyahfondoten oyuzden ped cok daha rahat 2 gebeligimdede gece pedi kullandım zaten hemşireniz yönlendirir sizi yaninizda bolca gece pedi bulundurun sezeryan oldugunda anesteziyi atmak icin cok fazla sıvı tüketimi oluor ve buda cok fazla wc ihtiyaci olusturuyor kanamanin en yoğun kısmi ameliyattan cikinca gerceklesior zaten ayaklandiginizda ped yeterli oluor sağlıklı doğumlar💐💐
Sny_hkn10 Siyahfondoten mutlaka tekrar kilot gibi kullanıyorsunuz ped takılınolsada aynı hhem bez olsa bu daha zor tekrar bezi bağlamak vs
Bilge44 Zynp63 Arkadaşım sezaryen olmuştu çok aman aman bir kanama olmadı dedi ped yeterli oldu dedi🤷🏻♀️kişiden kiseye değişebilir tâbi kanama durumu. Ama ben sezeryan gibi bir ameliyat oldum karnına değecek hiçbir şeyi kullanamam ne hasta bezi ne depend. Kanamam az da çok da olsa altıma ped koyarım ancak🤷🏻♀️Bir de hamile külotlarına devam😍👍🏻