ozlmakdmr Merhaba sevgili herkes :) bir kaç sorum olacak 12 haftalık hamileyim son 2-3 gündür sorunum kuru kuru öğürmelerde acaba sizde yaşadınız mı bu sorunu? Geçmesi için çözüm önerileriniz nelerdir ??
ozlmakdmr Yaaa mahvediyor insanı yemek borusu midem boğazlarım acıyo artık yemekte yedirmiyor hiç nasıl olcak bilmiyorum keşkee olsa çözümü
Minik_kalplim_ Bnde 11+3 haftalığım öksürük başladı bnde de ne yapacağımı bilmiyorum boğuluyorum artık ne ilaç içebilirim nede bitki çayı önerisi olan varmı 🤷🏻♀️
evaburak95 Minik_kalplim_ 1 tatlı kaşığı bala biraz zencefil tozu karıştırıp yiyebilirsin canım çok iyi geliyor öksürüğe zaten zencefil bulantıya da çok iyi geliyor 🌸
Sedaabdullah Minik_kalplim_ benmde gece yatarken çok öksürük oluyordu doktorum reflü varsa oda yapar geceleri yüksek yastıkda yatmam gerektiğini söyledi ben 2 3 yastık artk nasl rahat edersem yüksek yatıyordum suanda gecti öksürüğüm sennde reflü varsa o tetiklemiş olabilir canım
ozlmakdmr evaburak95 zencefil denedim bende geçirmedi bulantıyla başa çıkıyorum öğürmeler mahvediyor insanı🤦♀️
Haticebt Ben sabahları naneli ayran içmeye başladım biraz da olsa rahatım gün içinde.. akşamlara çözüm bulamıyorum maalesef
Minik_kalplim_ Sedaabdullah reflüm yok ya grip oldum iyileştim sonra öksürük tuttu. Buda geçince başıma ne gelecek acaba 😂😂
Sedaabdullah ozlmakdmr sor canım bana gaviscon verdi acı su gelirse bide öksürüğüm için gece yatarken içiyordum çok şükür artk gerek kalmadı
Sedaabdullah ozlmakdmr valla bnm tedaviyle olunca baya sefasını sürüyom 😂 😂 iş yaptırmıyorlar bende alıştm onlara yaptırıyorum nazınızı sonuna kadar kullanın valla çok güzel oluyor
Sedaabdullah Minik_kalplim_ çok şeyler bekliyor bizi bakalm ilerde neler görücez bende 13+3 günlük hamileyim yarn doktora gidicem inşlllah cinsiyet öğrenicem
ozlmakdmr Sedaabdullah nazımı sonuna kadar kullanıyorum allahım sağlıkla alacağımız günleri göstersin inşallah 🙏