Bngl4109 deletedmom380 inşallah olur çok araştırdım internette resmen okumadığım şey kalmadı yani o yüzden sormak istedim
Reshaa Bngl4109 kuzum inşaallah boş değildir benimde korkum var ama takmamaya çalışıyorum dua edelim biz düşünme boşver
Bngl4109 Prensesininannesi ya işte bunları duyunca rahatlıyorum peki ilk kesede gs kaçtı senin gebelik kesesi yani
1234 Bngl4109 hiç tereddüt etme boş gebelik olsa doktor direk soylerdi cnm. Vajınal baksaydı gorunurdu belkide benım karnımdan bakınca kese bile gozukmemıstı vajınal bakınca hem keseyı hem bebegı gormustuk cnm
0114 Bngl4109 benim 8 haftada duyurulmuştu 6. haftada keseyo gormustuk strrs yapma kendine canim bende gec duyunca oyle dusunuyordum ama 10. hafataya kadar duyamayanlarda var 😊
MelikeAkyzeliker Bngl4109 banada boş gebelik olabilir dediler sizin haftanızda birde alttan bakalım dediler ben alttan baktırdım hiç bir sıkıntım olmadı orda gördüler bebeği şuan 24 haftalık olduk
Kbrmrt Bngl4109 canım özel hastanelerde daha iyi ilgilendikleri için vajinal yapıyolar. Sen bilirsin ama dış ülkelerde devamlı vajinadan bakıyolar orasıda var. Halk arasında söylenti insanı tedirgin ediyor
iremturan Bngl4109 hic alakasi yok devlete de gittim alttan baktilar. Doktorlar orayi bizim gordugumuz gibi gormuyorlar merak etmeyin. Vajinal bakilsaydi duyardiniz kalp atislarini. Strese gerek yok 8 haftada karindan ultrason ile de duyulabilir
Bngl4109 [bilinmeyen] inşallah ya sadece öyle millet konuşunca insan geriliyo ve illa ki takıyo bende bunları çok araştırdım daha çok panik oldum şükür kanama gibi bişeyim yok ama takıyo insan illa ki 😊
deletedmom204 Bngl4109 bende senin gibi cok endiseleniyordum ama kendimi cokta baglamamaya calisiyordum 😊 ama strese sokma kendini rahat oll 😊
Aysenurtsr Mutlulugum neden hep vajinal olmali? Ben hic vajinal muayene edilmedim, 29. Haftamdayim. Karnimdan ultrasonla hep gorundu hersey. Vajinal kontrol gorunmediginde gerekli degil mi ?