Aslihanilhan Ya buzluğa börek hiç atmadım . İçine sos bişey sürülüyor mu sarmadan önce ? Ona göre yapıp atacağım da doğum için :) teşekkürler şimdiden
Vahide-azra Aslihanilhan evet canım normal soslu rulo yapar gibi yap, üst üste çok yığma poşetlerken çözülürken ayrılmada sıkıntı yaşama, yanyana poşetin içine diz, afiyet olsun 🥰
mucizemm_3 Aslihanilhan normal yaptığınız gibi yapıyorsunuz. Tepside tek tek dondurup kutulara yada poşetlere koyuyorsunuz
endobeybi Aslihanilhan geçen annem yaptı benim için, buzluğa koyduk. 3 kat yufkadan sarıyor bitanesini, katlar arasına eritilmiş tereyağı sürüyor. Pişince çıtır oldu milföy gibi
koala06 Aslihanilhan Sosuna 2 yumurta 1 kase süt 1 kase yoğurt yemeğe koyduğun kadar hemen hemen sıvıyağ koyuyorum. Böreklerimi yapıp pişiriyorum ilk sıcaklığı çıkınca hemen buzdolabı poşetine koyup buzluğa atıyorum. Misafiriğim gelceği zaman 3 4 saat önce çıkarıp poşetin ağzını açıyorum buzu eriyince ısıtıyorum yumuşacık yeni yapmışım gibi oluyor
Lulemom Her zaman nasıl yapıyorsan öyle yapıp atabilirsin. Buzluktan çıkarınca da tepsi böreğiyse buzu çözülmeden su at üzerine, normal sigara böreği gibiyse de suya tutup pişir. Çıtır çıtır oluyo tavsiye ederim ☺️
Dakss Buzluk böreği diye bi tarif var nefis yemek tariflerinde çok güzel bi börek. Ben bayılarak yapıyorum onu deneyebilirsin kolayda