Asenadgdvrn80 Herkes ikinci doğumun kolay olur diyor gerçekten öyle mi olur olan var mı 🥰🤰 36+6 olduk 🤗 ilk kızımı 37+4 de doğurdum bu nasıl olur bilemiyorum ilki 2-3 saat sürdü bu kaç saat sürer Allah bilir 🤔🤲🤲🤲
Hafise Asenadgdvrn80 ay yok dün kuaförde agda dayken yan da lazer olan bi abla vardı biraz sohbet ettik 😁 birinci yi hiç anlamadım dogururken ama ikinci cok fenaydı dedi herkeste farklı oluyo demekki
Cansugurses Asenadgdvrn80 bende 37+6 da doğurdum ilk kızımı karın ağrım var diye gittim normal doğumla bebeğim geldi 😘🧿bakalım 25 haftalık olduk bu kızım nasıl olacak bilmiyorum 🤭
Aysentass Asenadgdvrn80 doktorlar bile diyor gittikçe kolaylaşıyormuş ama şu şekilde çektiğin acılar azalmıyor doğumun daha hızlı oluyor ve dikişin az yada hiç olmuyor diyorlar
Duygus123 Asenadgdvrn80 Benim ikisi de aynıydı ama genele vuracak olursak ikinci daha kolay oluyor çevremde hep öyle gördüm insallah daha kolay olur sizinki de ❤️
Asenadgdvrn80 Hafise doğururken değil benm için önemli olan ilkte 1 saat sancıyla dogurupta 2. De 10 saat sancıyla doguramayan var mi
Asenadgdvrn80 Aysentass ben doğum haneye girdim sadece dikiş 15 dk sürdü bebek 2 dk da doğdu ikinmayi bildikten sonra sıkıntı yok bence yani 😁
Linam6868 Asenadgdvrn80 Ben kızım da 10 saat kadar sancı çektim şimdi 2.gebeligim o yüzden biraz korku var insaAllah kolay olur bu doğumum
Asenadgdvrn80 Linam6868 dayanilmayacak şekilde en fazla 2 saat oldu öyle sancım ha öncesi varsa adet sancı 1 saat falan oldu ne zmn sıklaştı öyle sancı gelio aha dedim 😁
hamileana Asenadgdvrn80 benimde ilki çok zor değildi ama uzun sürdü şimdi ikinci nasıl olacak bakalım?🤦🤷