Mervekayaa Selamın aleyküm kızlar biz 17+6 haftalık olduk bir kaç gündür kasıgımda batmalar hissediyorum bazen arada oluyor bazen sık sık sizce normal mi bilemedim rahim genişlediği için olabilir mi ?
Dilek0809 Mervekayaa olabilir evet çok yoğun dayanılmayacak gibi değilse normal karşılıyor doktorlar 10.haftadan beri ara ata yaşıyorum ben her gidişimde sorarım özellikle normal diyor 18.haftadayım ben de
Dilek0809 Mervekayaa rahimi tutan bağlar geriliyormuş canım bi araştır istersen ben hatta batmalar olunca bebeğim büyüyor diye seviniyorum artık o batma ve farklı ağrıları ayırt edebiliyorum bahsettiğim aynı ağrı ise korkma
Mervekayaa Dilek0809 bıçak saplanır gibi oluyor bir anda kesiliyor genelde solda oluyor 3 düşük yapmıştım ondan korkuyorum galiba biraz inşallah sıkıntısı yoktur 🙏
Dilek0809 Mervekayaa evet aynen benim de öyle bıçak saplanır gibi bir anda gelip geçiyor. Benim de bir kaybım var sırf bu batmalar yüzünden doktorumun dışımda farklı bir doktora daha görünmüştüm korkup o da aynı şeyi söyledi. İnşallah bu sefer sağlıkla kavuşup büyütürüz sıkmayın canınızı
Aslina Mervekayaa kist falan var mı sizde? Benimde bıçak saplanır gibi ağrı oldu doktora söyledim kistinden kaynaklı olabilir dedi.5 cmlik bir yumurtalık kistim var benim.
Mervekayaa Aslina hayır canım ben kisten ameliyat olmuştum zaten gebe kalmadan takip yapılmıştı temiz çıktı
Aslina Mervekayaa anladım canım. Bende yoktu yumurtlama dönemi bakılmıştı ama hamile kaldığımı öğrenince gittim kist var dedi.