Busrabnrby Iyi aksamlar hamisler bugun sabahtan beri tuvalet ihtiyaciyla tuvalete gidiyorum cok az gidim gidim. Idrarim grliyo ben onu idrat olarak dusunuyorum baski.yapiyo ondan olabilir diye ama bugun ilk defa oldu acaba suyum mu geliyo diye kafamada takildi
Badeliya Busrabnrby yok canım suyun geldiğinde cis gibi değil.engel olamazsin ona bacaklarina suzulur tutamazsin
Tura16 Busrabnrby ben suyumun geldiğini Doğumda sancı çekerken anlamadım ama bildiğim kadarıyla sıksan da kendini o akarmış suyunsa eğer
SinemErylmaz Canım kaçıncı haftadasın o hareket ettikçe baskı yapar gelir tuvaletin Benimde öyle cok oldu suyun gelmesi Benim doktorum 2 bacağından süzülür akar demişti Anlarsın zaten demişti iç çamaşırını sıkıntınca su çıkar demişti 😂 yani baktı ben anlayamıyorum öyle tarif etti benmde pazartesi Doğum 🙏🏼💕
Busrabnrby SinemErylmaz 40+5 canm bizimde pazartesi yatisimiz var zaten gunumuz gecti ondan supelendim acaba olabilirmi diye bende suyun ole geldigini biliyorum ama sizinti seklinde geleninide duymustum 😊
didemm Suyun geldigi zaman oyle olmuyo canim korkma 😉 senin tuvalete gitmeni beklemeden kendi geliyo zaten. Benden once az geldi sonra hic durmadan gelmeye basladi 😊 hayirli dogumlar dilerim kac haftaliksin
Busrabnrby didemm 40 +5canm bizimde zamanimiz geciyo pazartesi yatisimiz var senn suyun geldiyse yarina dogurirsun canm
didemm Busrabnrby yok canim benim ilk hamileligimde oyle olmustu bu ikinci hamileligim suan daha 25+2yiz daha yolumuz var 😊 daglikla alirsin bebegini insallah
Badeliya didemm nasi yani 25 haftalıkken şu gelip dokuz aya kadar doğum olmuyomu bebek nasıl kaliyo içerde
Busrabnrby Badeliya yatdimlariniz icin cok tesekur ederim icimi rahatlattiniz zaten pazartesi suni sanci ile dogumumuz var😀
didemm Badeliya canim bu benim ikinci hamileligim daha suyum gelmedi cok sukur 😊😉 ama ilk hamileligimde yani suan 3yasinda oglum var ona hamileyken suyum gelmisti oyle doguma gitmistim 😌 32 saat icinde dogurmustum oglumu 😍
Badeliya Busrabnrby allah yardımcın olsun kuzum bende 32 gün önce suni sancıyla al dim kızı mı kucağıma
Busrabnrby Badeliya amin canm bende ayni yontemle kizima kavuscam onsallah kac saat surdu canm dogumun