Goncaeliacik Kızlar 11+ 5 günlüğüm bu gün ense ölçümü yapiçaktı bebek sırt üstü yatıyordu ense ile kese zarı birleşik görünüyor olcemiyorum dedı eğer o zar değilse ense çok kalın dedi bebek pozisyon değiştirince tekrar ölçtu 1.3 dedi iyi mi daha artar mi sizce
Minnosunannesi Goncaeliacik o ne öyle beynini sulandırmış. Bu doktorlarda bi acayip YÖK yere strese sokuyolar. Eğer 1.3 se gayet iyi arttığını hiç duymadım. Kafanda çok soru işareti kalırsa başka doktora git canım
Fato089910 Goncaeliacik bende bugün gittim cnm 3mm altı gayet normal benim de 0.9 mm çıktı ama bu sonuçlar kan sonucu ile karşılaştıracak inşllh güzel çıkar sonuç korkma gayet ii bazı dr öyle çok bilmiş oluyo bizi strese sokuyo içinden düşün değil mi beni niye geriyosun yok yere 🤷♀️
Dytanne Goncaeliacik neden ikili tarama yaptırmıyosun ki? Benimkinin 0,96 çıktı kan tahlillerini de verdik doktor aradı bi sıkıntı yok dedi çok şükür 🙏🏻 Kendi kendine stres yapıyosun git ikili taramanı yaptır böyle kendi kendini yemektense 😪
Goncaeliacik Bilemedim ki ya dediğiniz gbi çok sulandirdilar beynimi yaa 😣 ikili tarama yaptırsam mi ki bilmiyorum?